היי, מגיל 14 בערך אני לובש בעיקר בגדי ספורט ליום יום. הכוונה לא לבגדי ריצה או אימונים! אני עושה ריצה פעמיים בשבוע וחוץ מזה אין לי עוד עיסוק ספורטיבי. הבגדים שאני לובש הם בעיקר אופנת ספורט.
הסיבה שאני לובש את הבגדים האלה היא שזה פשוט יותר נוח לי ואני חושב שזה יפה. אני לא מסוגל ללבוש ג'ינס כל יום, נוצר מצב שיש לי רק שני ג'ינסים שאני לובש לאירועים משפחתיים ולפעמים למסיבות עם חברים.
ההורים שלי לפעמים מעירים לי על זה שאני לא לובש בגדים יותר "נורמליים" אבל הם לא מכריחים אותי לקנות בגדים מסוימים. פעמים בודדות אנשים מבית הספר שאלו אותי על סגנון הלבוש שלי, אבל זהו בגדול.
רציתי לדעת - לדעתכם זה מוזר, לא מקובל או משונה להתלבש ככה? האם כדאי לי לעשות קצת שינויים בארון הבגדים? בבקשה אל תפחדו להגיד מה שאתם רוצים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות