בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 184861
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

במערכת יחסים עם בחורה מספר חודשים ואין סקס, מה לעשות? באמת שקשה לי

דייטאן מבולבל בן 25 | כתב את השאלה ב-02/09/17 בשעה 21:06

היי חברים,

לא בטוח עד כמה זה חכם לשאול שאלה זו, כי כבר קיבלתי לא מעט עצות וכל עצה שונה מהאחרת. מקווה שאולי כאן איכשהו אוכל להתמקד יותר בפתרון אחד.

אז ככה, אני בן 25 ואני יוצא עם בחורה קטנה ממני בשנתיים.
יוצאים על בסיס שבועי, לפחות פעם בשבוע, לעיתים קרובות גם פעמיים בשבוע.
מכירים כבר חודשיים וקצת, ועד עכשיו לא היה סקס!
היו לי מספר מערכות יחסים לפני, תמיד הסקס בא כבר בחודש הראשון, לכן גם אני לא מצליח להבין את מה שקורה במערכת היחסים הזאת.

בכל מקרה, לעניינינו - האינטרקציה והכימיה ביני לבינה קיימת. אין תחושה של שיעמום או של שתיקות מביכות. להפך, יש לי תחושה של קרבה ושל חופש איתה, כך גם היא אמרה לי "מכירה אותך חודשיים אבל מרגיש לי שאנחנו מכירים ברובד מאוד עמוק ומכירים יותר".
תמיד אנחנו מוצאים נושאים לדבר עליהם, להתבדח לצחוק לעקוץ קצת. ממש אחלה. מתחבקים מתנשקים, באמת אחלה.

ופה - מגיע האבל. אני לוקח אותה ברצינות רבה, דואג לה (ומראה את זה), מכבד אותה ומתחשב בה. לא יזמתי משהו מיני בחודש הראשון כי לא הרגשתי לנכון/מתאים, רציתי להכיר אותה קודם במישור האישי. אבל בחודש השני, אני כבר מנסה מספר פעמים לקדם את מערכת היחסים לשלב הבא (סקס).
בפעם שהיא הזמינה אותי אליה, הצעתי לה לעלות אליה לחדר - לא רצתה, היה מאוחר.
בפעם שאני הזמנתי אותה אלי, כן הגענו אלי לחדר, אבל סתם שכבנו במיטה והתמזמזנו - ועוד לפני שעשיתי משהו היא אמרה לי מראש שאנחנו לא הולכים לשכב.

הפעם האחרונה שהזמנתי אותה אלי הייתה בגלל שחשבנו ללכת מוקדם בבוקר לאיזשהו מקום, אז הצעתי לה לבוא לישון אצלי בערב שלפני. היא הסכימה, כשהיינו במיטה ניסיתי לקדם את העניינים. הבאתי לשלב שהתפשטנו. אבל כשניסיתי לקדם את זה הלאה, היא עצרה אותי, אמרה שזה לא מתאים.
אני מרגיש שהיא פשוט משחקת איתי ועושה לי טיזינג מגעיל אבל לא נותנת לי לעשות את מה שאנחנו צריכים לעשות. מרגיש שהיא מנסה להראות מי נותן את המילה האחרונה.
כששכבנו במיטה והיינו בלי בגדים היא ראתה שאני חרמן, אני ראיתי שגם היא הייתה חרמנית ורטובה. למרות כל זה, לא נתנה לי לקדם את הרגע.

באמת שאני אוהב אותה, יש לנו הרבה במשותף, באופי ובחינוך אנחנו מאוד קרובים. אבל עם כל הכבוד לחיבה שלי כלפיה, כמו שאני מכבד אותה ומתחשב בה, גם היא צריכה לכבד ולהתחשב בי. היא יודעת שאני מעוניין בה, היא אמורה להבין שהיא צריכה לתת לקדם את מערכת היחסים הזאת לשלב יותר מתקדם.


קיבלתי עצות מגוונות, חלק אומרים שאני צריך להיות כנה ולפתוח את הנושא הזה איתה ולנסות להבין מה הקטע. חלק אומרים שאני צריך לשים עליה פס ופחות ליזום וליצור קשר כך שהיא תחשוש לאבד אותי (אם היא באמת מעוניינת) ואז היוזמה תבוא מהצד שלה.
מה אתם חושבים? באמת שקשה לי.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (25) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות