מתבגרים מתבגרים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

התנשקתי וקצת יותר עם האקס של חברה הכי טובה שלי. איך לוודא שלא תגלה?

הילה בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/08/17 בשעה 10:15

שלום לכולם ,
אז לפני כמה ימים יצאנו החברות לבית של בנים מהשכבה שלנו . אחד מהבנים שהיו שם הוא האקס של חברה הכי טובה שלי והיא לא באה באותו ערב . היא אוהבת אותו ממש ולא מפסיקה לדבר איתי עליו ועל כמה שהיא מתגעגעת אליו ורוצה לחזור.
אז באותו ערב שתיתי והייתי שיכורה בראש טוב התחלתי לדבר עם האקס של חברה שלי דיברנו על הכל על הפרידה שלו ושל חברה שלי ולמה הם נפרדו וכו וכו וכו. עלינו לאחד החדרים כדי להמשיך את השיחה .באיזה שהוא שלב היה שתיקה והוא פשוט בא ונישק אותי והעלהה אותי מעליו אני נישקתי אותו בחזרה והוא ביקש אישור להוריד לי את החולצה . הסכמתי .
הוא נישק אותי בכל מקום אפשרי בגוף וכל שניה אמר לי כמה שאני יפה והוא מצטער והוא יודע שאני חברה הכי טובה של האקסית שלו אבל הוא לא יכל להתאפק . באותו רגע לא חשבתי על הכל על זה שהוא על האקס של חברה שלי פשוט נכנסתי לעולם אחר והקשבתי לכל מילה שהוא אמר והאמנתי לו ,
בזמן שהמשכנו להתנשק והוא הצמיד אותי קרוב מאוד עליו וחשבתיפתאום על חברה שלי ועצרתי את הנשיקה , כמובן הוא שכנע אותי שהכל בסדר והיא לא תדע והכניס לי דברים לראש. אל תשכחו שבכל הזמן הזה הייתי שיכורה ואני מהבנות שמאוד קל לשכנע אותן לעשות דברים.
אני באמת לא יודעת למה עשיתי את זה אני פשוט חברה נוראית לא מתאים לי לעשות משהו כזה אני חושבת על זה כל היום . אני שונאת את עצמי .נכון שהם נפרדו אבל היא כל כך אוהבת אותו וחושבת עליו כל היום ומדברת עליו וכל יציאה איתם היא שואלת אם היה משהו אם מישהי ופשוט קשה לי עכשיו לשקר לה ולהגיד לה שכלום לא ההיה והוא היה ילד טוב ושאם הוא אונה אותנ הוא לא יהיה עם אף אחת.
להגיד לה על זה זה בכלל לא אופציה היא תשנא אותי כל כך וגם אם היא תסלח בחיים המצב לא יחזור להיות כמו שהיה , האמון ביננו פשוט יעלם. טני מעדיפה לקחת את הסיכון הקטן הזה שאני חא אגיד לה כלום ויכול להיות מאוד שיגיע אלייה מאיפשהו אבל בכל זאת יש גם סיכוי שהיא לא תגלה.
אמרתי כבר כמה פעמים אני שונאץ את עצמי כל כך זה גם לא נעשה מתוך קנאה עלייה שנאה או לא יודעת מה היא באמת חברה טובה והיא בשבילי לכל דבר , זה למה אני לא מביינה למה עשיתי את זה . גם יש איזה ילד אחד שאנחנו קרובים להיות זוג אם זה יתגלה זה יפגע בו גם .
הכל פשוט נהרס אני לא רוצה לאבד אותה , מה לעשות?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות