מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 178965
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

רק עכשיו פלשבקים של אבא מתעלל בי מינית, אני לא בטוח מה לעשות

למהלמה בן 30 | כתב את השאלה ב-21/07/17 בשעה 22:09

אני בן 30, אבא שלי תמיד היה פסיכופת, סוציופת, רע ומרושע. תמיד פחדתי ממנו פחד עצום. ממזמן אני לא בבית וגר עם שותפים. אחרי טיפול ממושך פתאום התחילו לצוף אצלי "זכרונות" / פלשבקים של אבא שלי עושה לי דברים מיניים כשהייתי ממש קטן, בן שנתיים-שלוש.
כל הזכרונות האלו לא הפתיעו אותי כי תמיד אבא שלי היה "מוזר" בכל מיני דברים שקשורים למין וכפי שכתבתי - הוא גם אדם מרושע באופן כללי.
השאלה היא - מה אני עושה עכשיו?
יש לנו עדיין "מסגרת משפחתית" = נפגשים באירועים, פעם בכמה חודשים בשבתות וכדומה. האחים ואמא שלי "תחת הכישוף" שלו, כלומר - הם לא רואים אותו כפי שאני רואה אותו. הם חושבים שבסך הכל הוא "בסדר".
אני ממש לא יודע מה לעשות.
האם לנסות לעשות משהו "משפטי", דבר שגם את ה"מסגרת" יכול להרוס.
האם להגיד לאחרים במשפחה? אולי הוא גם פגע מאחרים, אין לי דרך לדעת.
האם פשוט לטפל בעצמי ולא לפתוח את זה בכלל למשפחה?
ומה עם "הצדק" - 30 שנה שאני עם תופעות נפשיות חמורות ביותר בגלל האדם הזה, ואני בקושי חי עכשיו מהרבה בחינות, אז אני פשוט צריך "לסלוח" לו דרך איזשהו טיפול, להמשיך הלאה, וכאילו אין שום "ענישה" / עשיית צדק מכל סוג?
אני ממש ממש מבולבל. באופן כללי אני דווקא אדם שכן יודע מה לעשות, לקבל החלטות, לנתב את עצמו וכן הלאה, אבל פה פתאום אני ממש "חסר כיוון" ולא יודע מה לעשות.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות