קוראים לי סיון ואני בת 13.5.
יש לי אח ואחות ואני הבכורה.."אמא" שלי.
היא הבן אדם הכי מגעיל,דוחה,בלי לב שקרן....שפגשתי בחיים שלי.
היא פשוט גועל נפש היא שטןןןןןןן.
אני שנאת אותה כלכך אתם לא תבינו כמה אני שנאת אותה!!!!!
אמא שלי אוהבת רק את אחותי הקטנה היא קונה לה כל יום איזה 3 4 בגדים וכשאני מבקשת מימנה לקנות לי גם היא אומרת ש"אין לה כסף" אני תמיד עוזרת לה תמיייייייד!!!
והיא בכלל לא מעריכה את מה שאני עושה למענה והיא לא מבינה כמה אני מקנאה בחברות שלי שיש לה אמא שאוהבת ודואגת להן.
אני משקיעה פוללל בלימודים והיא אפילו לא מחמיאה לי ,אפילו ביום הולדת שלי היא לא קנתה לי כלוםםםםםם!אפילו לא אמרה מזל טוב.
היא תמיד משפילה אותי בפני המשפחה ומספרת לאנשים את כל מה שאני אומרת לה ואני אומרת לה דברים שאני מרגישה והיא אמורה לתמוך בי..
אני פשוט רוצה למות!
בגללה אבא שלי במינוסים ואין לא כמעט כסף מרוב שהוא משקיעה בי ובאחי אפילו אוכל היא לא קונה אני לא מבינה איך בן אדם יכול להיות כזה רעע.
אני בוכה רק מלרשום את זה.
ותמיד שהייתי קטנה היא הייתה מרביצה עד שאבא שלי היה חוזר מהעבודה והןא היה חוזר מאוחר אבל שגדלתי כבר לא פחדתי להחזיר לה כשהיא מרביצה לי..
וזה רק ההתחלה מגיל 0 היא מתעללת בי נפשית פיזית ומילולית.
אני רוצה לעזוב את הבית כמה שיותר מהר אבל אין לי איפה לישון..אני לא יודעת מה לעשות פשוט נמאס לי לחיות בבית הזה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות