מצטערת מראש אם השאלה תראה קצת שיפוטית אבל כבר נמאס לי.
אני כבר שנה לבד ורשומה לאפליקציות הכרויות. אני נראית טוב (באמת מבלי להשתחצן), גוף יפה, אני מטופחת ויודעת להתלבש יפה (עסקתי באופנה בעבר) אבל לא מאלו שכל היום עסוקות בציפורניים ומספרה, מצחיקה, אשת שיחה, לומדת ועם שאיפות לתואר שני ואולי גם דוקטורט, מחזיקה בעבודה רצינית ונחשבת, עצמאית שגרה לבד וממנת את עצמי, אבל כל מי שאני מדברת איתו, גם אם השיחה זורמת (ואני יכולה לזהות מתי הבחור נהנה לדבר איתי ומתי לא), נעלם עוד לפני השלב של הפגישה ואחכ אני מגלה שהם מתחילים לצאת עם בנות שבראש שלהן יש רק בניית ציפורניים והזרקות לשפתיים.
הנה עכשיו במקרה נתקלתי בפייסבוק בתמונה של מישהי שאני מכירה עם אחד הגברים שדברתי איתם פעם באחת האפליקציות... הבחורה באמת חלולה (שוב, מכירה אותה טוב), חסרת שאיפות לחיים, בת 26, גרה עם ההורים ובלי עבודה רצינית, בין תחביביה זה להעלות תמונות חושפניות עם ביקיני ולדבר כל היום על לקים, והבחור מצידו מהנדס שעושה תואר שני.
והעניין הוא שזה קרה כבר מספר פעמים!
אז אני באמת חייבת להבין, אני עושה משהו לא בסדר? זה מאיים על גברים לצאת עם בחורה עצמאית עם שאיפות לחיים? גברים, אתם באמת מעדיפים מישהי שרק תדבר איתכם על איזו בנייה כדאי לעשות בציפורניים פעם הבאה?
ושוב, מבינה שזה יכול להשמע שיפוטי... אבל באמת לא מבינה מה הולך כאן ולאן נעלמו הגברים שמחפשים בחורות איכותיות ולא טרופי וויפס.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות