אוקיי אז ככה
נפגשנו לפני חודש וחצי במסיבה ומאז התחיל בינינו הקשר, נפגשנו כמה פעמים וזה באמת התחיל ללכת לכיוון טוב, הוא לא לחץ עליי בכלום ונתן אפילו יותר זמן משהייתי צריכה, השיחות תמיד זורמות איתו וכיף לי איתו ממש. עד עכשיו הייתי מדברת איתו כל יום בשעת טש ורואה אותו פעם בשבוע שבועיים תלוי מתי הוא יוצא שזה לא שיא אבל הסתדרנו
הקטע הוא שעכשיו הוא סיים טירונות ועובר למתקן אחר ששם הוא יוצא פעם ב3 שבועות ומקבל טלפון רק בסופשים. הוא יצא ממש בסדר והבהיר לי את המצב לגמרי ושם את ההחלטה אם להמשיך או לא בידיים שלי (הוא גם אמר שהוא לא בנוי למערכת יחסים רצינית בגלל המצב הזה מה ושזה לא פייר כלפיי שהוא יהיה ״חבר״ שלי כשבתכלס הוא לא מתפקד כחבר.. מה שאומר שיהיה לנו קשר של מדברים שיכולים ונפגשים שיכולים)
בהתחלה אמרתי לו שעדיף שנסיים את זה ואחרי יום התחלנו שוב לדבר ונפגשנו..
ועכשיו אני ממש בדילמה כי זה רק ההתחלה של הקשר וכן יש לי רגשות אליו ואני מחכה לשיחות ולמפגשים איתו אבל אני לא יודעת אם זה נכון להמשיך עם זה הקשר הלא מוגדר כי גם ביומיים שהוא יוצא הוא בטוח ירצה להיות עם המשפחה והחברים ואני מבינה לגמרי כי אנחנו סהכ מכירים חודש וחצי ואני לא מצפה שיקדיש לי את כל הסופש אבל לא גם בא לי להרגיש בעדיפות אחרונה מה גם שהחוסר הגדרה של הקשר עוד יותר מסבכת טת העניינים כי הוא לא חבר שלי אבל כן יש תחושת מחויבות אחד כלפי השני אז זה יוצא שאני מחכה לו שלושה שבועות אבל אין לי תחושה של קשר שמתפקד (שוב בגלל המצב) ושיש לי חבר .
אבל מצד שני, הוא באמת ילד טוב והרבה זמן לא הייתי בקשר עם מישהו כזה, כיף לי איתו, הוא מצחיק אני באמת מחכה בקוצר רוח לחצי שעה ביום או למפגשים איתו וכל פעם שהוא שולח לי הודעה זה עושה לי טוב- בגדול התחלתי לפתח אליו רגשות.. ולא בא לי להפסיק לדבר איתו
בקיצור אני לא יודעת אם להמשיך עם זה או להפסיק... עזרה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025