חתכתי בעבר בגלל מצבים כאלה (הפסקתי בגלל שראיתי צלקות על גופי)
אני מרגישה שהחיים שלי ניהיו כלכך חרא
״חברות״ שלי ניהיו אליי בתקופה האחרונה (תקופה כבר ארוכה של כמה חודשים) ממש דוחות הן יורדות עליי המון על המראה שלי ולפעמים גם על דברים בהתנהגות שטיפה שונים אצלי בנוסף הן גם כפויות טובה - ארגנתי לאחת החברות מסיבת הפתעה ורבה איתי והתלוננה על כך שהזמנתי קצת מידי ילדים ועל כך שהשקעתי לה פחות משאני משקיעה בדרך כלל לאחרות (זה ממש לא נכון והוצאתי עלייה יותר מכל אחת אחרת) בקיצור אני מארגנת ומתאמצת ולי היה יום הולדת לא מזמן והן לא עשו לי כלום אבל עזבו את זה.
הקטע הוא שהתחלתי להיות בודדה בבית ספר וכן, ניסיתי להתחבר להמון ילדים אחרים וזה כשל ואני גרה במקום ממש קטן יש בו רק חטיבה אחת אז אין לי אפשרות לעבור בית ספר.
הורי עובדים עד מאוחר ואני לא פתוחה איתם ולכן אין לי רצון לשתף
אין לי עם מי לדבר ואני גם לא מחפשת עזרה מקצועית כי אני לא מסוגלת להפתח בפניי זרים.
בקיצור אני מרגישה בודדה וממש קשה לי ואני יודעת שהחיים שלי לא כלכך נוראים ויש מצבים הרבה יותר גרועים אבל אני לא יודעת מה לעשות .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות