אני מתגייסת עוד 70 ימים בדיוק, כבר פגשתי קבן לפני שנתיים (2015) בצו ראשון שלי ומאז ניסיתי לפגוש אותו עוד פעם כי אני לא מרוצה ממה שקיבלתי (הקלה בתנאי שירות).
פסיכיאטר הוציא לי מסמך מסכם שהיה אמור לעזור לי להגיע לקבן אבל הם שלחו לי הודעה שאחרי בדיקה הם מסרבים לקבל אותי לבדיקה חוזרת וכששאלתי איך אפשר לערער הם לא ענו יותר.
אני נפשית לא מסוגלת לשרת בצהל, ניסיתי להסביר להם שלא מדובר בעניין של לא רוצה להתגייס או מסיבות אחרות, אני פשוט מכירה את עצמי מספיק טוב כדי לדעת שאם אני אכנס למסגרת הזאת אני אתאבד כנראה (לפני כמה זמן רצו לאשפז אותי בכפייה אבל יצאתי משם עם פרוטקציות וגם יש לי היסטוריה של הפרעות אכילה + מחשבות אובדניות וטפסים שיעידו על זה)
אבל זה כמו לדבר עם קיר וככל שהימים עוברים הם לא עונים לפקס או טלפון ומסרבים להעביר אותי לגורמים הנכונים ואני מתחרפנת ואני באמת מתוך פחד שוקלת לפגוע בעצמי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות