שלום לכולם , אתחיל ואומר קודם כל שאני כרגע בן 22 וחברה שלי בת 21.6 לצורך העיניין והדיוק. (;
שנינו בתולים , ואנחנו כבר חמישה חודשים ביחד .
ואני כמובן מחכה ומבין, אני רוצה לפתוח ולומר שהיא באמת מדהימה , ואני ממש אוהב אותה , היא פשוט בחורה טובה מבית טוב , מקשיבה , מבינה , לא עושה דווקא ועל פניו נראה שהכל בסדר.
לעומת זאת האופי שלה קצת הורג אותי , אני בן אדם חם ואוהב והיא דיי קרירה למשל כשאנחנו נפגשים יש את החיבוק הראשוני לאחר מכן היא לא תחבק/תנשק אלא אם אני יוזם ואני תמיד יוזם, אין לי אגו בזוגיות אני שונא אגו .
אני באמת מתייחס אליה כאל נסיכה ואולי פה הטעות שלי , מתחילת הקשר הייתי רוצה להיות איתה כל יום, רק מחכה לראותה והיא הייתה מסתפקת ב2-3 מפגשים בשבוע הלחץ וקובעת יותר עם חברות מאשר איתי.
עם הזמן זה נהיה קצת יותר טוב , היא הראתה נכונות ליחס קצת יותר חם וזה צלח אך שוב ירד ולא הבנתי מה הבעיה , הרי אני הכי טוב בעולם ונתתי הכל כזה אני.
כרגע אנחנו נפגשים בלחץ 2-3 שנינו במועדפת ועובדים לא קל . היא בתחנת דלק שזה משמרות .
לגבי הבתולים , דיברנו על זה המון והיא אמרה לי שהיא לא מוכנה ושזה פשוט לא כזה מעסיק אותה.
ובחודש האחרון היא מתרצת לי שהיא צריכה לקבוע תור לקחת גלולות והיא לא עושה את זה .
אני כאחד שהיה מאוד תמים וכנראה ששוב יצאתי פה תמים לא מוכן יותר לסבול , שרדתי חמישה חודשים כי כשאני אוהב אני אוהב ללא תנאי , אז יצאתי לא בסדר ולקחתי לה את הפלאפון כשהיא ישנה וחיפשתי משהו.
מצאתי שיחה שהיא מתייעצת עם חברה ואומרת לה שיש לה ידיד שהיא ממש נמשכת אליו והוא פלרטטן ולא מתאים לה למערכת יחסים זה היה בזמן שרק הכרנו (שבועיים) והוסיפה ואמרה לחברה שיהיה לה ממש קשה להימשך אליי ויקח לה המון זמן ואמרה שהיא תנתק איתו את הקשר ותמשיך איתי וכך היה .
כשהיא קמה המצאתי סיפור על חבר שזקוק לעזרה והבאתי לה מצב נתון בידיוק במצב שהיא הייתה בתחילת הקשר , כאילו זה היה כל כך שקוף שגם אמרתי את שמו של הבחור ושאלתי אותה אם היא נמשכת אליו ? ואמרה ממש לא ושיקרה לי ומבחינתי שקר זה קו אדום כמובן שגם אני יצאתי לא בסדר בכלל.
השאלה שלי היא כזאת : זה תחילת קשר בריא ?
מה אני אמור לעשות ? חצי כיף לי חצי רע לי .
אני כבר בן 22 מת רק לעשות את זה ולאבד את הבתולים למרות הכל כן רוצה איתה ולא סתם אחת בסטוץ כי אחרי הקשר הזה אני לא נכנס למערכת יחסים עד שאכיר מישהי ספציפית מאוד שמתאימה לי, ואהיה אחד שעובר מבחורה לבחורה (למרות שממש לא רציתי להגיע למצב הזה).
בתכלס אני עוד כמה חודשים מסיים מועדפת וכרגע גם מאוד קשה לי לצאת ולהכיר ולרדוף והכל מחדש פשוט מגיע הסופש ואין לי כוח לכלום (עובד, מתאמן, ריצות , עיייףף חח)
השאלה אם להישאר ולהעביר אותה כיזיזה וכשאהיה לי הזדמנויות כן להכיר אחרות .
או שלהיפרד ולהישאר לבד ולא להיכנס למערכת יחסים עוד הרבהה זמן ?
תודה רבה !!!!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות