הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חמותי העשירה - קמצנית ולא עוזרת לנו בכלום! מה לעשות?

מיכאלה בת 30 | כתבה את השאלה ב-08/12/13 בשעה 10:35

שלום,
אני אספר את הסיפור שלי ואני מקווה שאוכל להציג את הדברים בצורה אובייקטיבית כמו שהם במציאות.
יש לי חמות עשירה. מאוד!
היא מאוד משקיעה בעצמה- מכון כושר, חוגים, בילויים ויש לה בית יפה והכל מצויין. היחסים בינינו טובים ואנו נפגשים איתה בכל שבוע וגם שומרים על קשר טלפוני במהלך השבוע.
הבעיה היא - שהיא קמצנית מטורפת!
היא לא נותנת לילד שלה (בעלי) שקל! היא לא עזרה לנו בכלום מאז שהתחתנו- הכל קנינו והשגנו בעמל רב ובעבודה קשה. מיותר לציין שהיא יכולה לקנות לנו גם בית אם היא תרצה אבל היא "שומרת" (ה' יודע למי...). אז בנתיים אנו גרים בדירה שכורה בבניין ישן , עם רהיטים ישנים ועובדים כמו חמורים.
אז אני יודעת שיקומו כל מיני אנשים שיגידו- "זה הכסף שלה- שתעשה בו מה שהיא רוצה!". אבל אם יש לך בן אחד - למה שלא תעזור לו קצת???
חשוב לי לומר שהוריי, שאינם עשירים בכלל ועובדים קשה מאוד, עוזרים לנו מאוד! הם עזרו לנו לשלם את החתונה וקנו לנו פינת אוכל ומכשירי חשמל לדירה וגם ממנים לי את כל התואר ואני יודעת שזה לא קל להם אבל הם עושים הכל כדי לעזור לנו להתייצב בחיים.
אני יודעת שברגע שאני ובעלי נרוויח משכורות באופן מסודר ואסיים את התואר- אנו לא נבקש מהם עזרה יותר אבל זה נורא כואב לראות צד אחד (של הוריי) עוזר ונותן וצד אחד קמצן!
אני שומרת מכל משמר שהעניין הזה לא יפגע ביחסים ביני לבין בעלי אבל בתוך תוכי אני מתפוצצת! למה היא לא עוזרת?? יש לך בן אחד!! האם היא לא רוצה שגם אנו נדאג לה ונבוא לבקר אותה כשהיא תדזקן???
אני מקווה שלא נשמעתי "גרידית" כי הכוונה שלי היא באמת להבין מאיפה זה מגיע? והכי חשוב- למה לא לתת??
אפילו באופן מינימלי... למה לא??
הורים אמורים לסייע לילדים שלהם ולתמוך בהם (ככה לפחות חינכו אותי) ואין לי ספק שגם אני אעזור לילדי כלכלית. אבל למה היא מתנהגת כך??

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות