היי אני בן 26 ,כבר קרוב ל 4 שנים שאני יוצא עם מישהי, היא רגישה מאוד, טובת לב ותמימה :), אוהבת אותי מאוד.
זה היה יכול להיות פשוט גן עדן, רק ש לאחר שהייתי לא בטוח לגביה במשך כל התקופה, היום הסתבר לי שבעצם אני לא מעוניין בקשר הזה כמו שהוא מתנהל כרגע, היא לא מספיק מעניינת אותי.
במהלך התקופה הזו פיתחתי קריירה והיתי בלימודים עבודה, ולא ממש שמתי לב לזה שהיא משעממת אותי.
במהלך כל הזוגיות שלנו אני הרגשתי בתפקיד של ״אבא״ תמיד היתי אומר לה מה טוב ומה לא טוב. והבעיה ההכי גדולה זה שהיא מאוד חסרת בטחון וביישנית היא לא מכניסה כמעט שום תוכן לקשר, לא יוזמת שום דבר, לא בוגרת לגילה בכלל ,מאוד חבל לי.
אני מתחיל לחשוב אולי הבעיה היא בי בעצם ? אולי אני רוצה יותר מדי מבחורה ?
אני רוצה בחורה בשלנית, אנרגטית.. עם הרבההההה אנרגיות, חכמה, בחורה שאני אלמד ממנה , שיהיה לה ביטחון עצמי !! ו ״מאהבת״ במיטה, סקסית, אוהבת ספורט , שיהיה לה מטרות בחיים ! והיא שום דבר ממה שציינתי עכשיו..אפילו הסקס שלנו מאווד יבש..וזה נראה כאילו היא לא רוצה אבל עושה בכל זאת כי היא יודעת שאני חרמן :) ורוצה לעשות לי טוב .
וכשאני בא ואומר לה בפנים בדיוק את מה שאני מחפש בבחורה..אז היא יושבת בשקט מקשיבה...לפעמים בוכה..עושה את מה שאני מבקש יום,יומיים...ושוב אותו סיפור. אמרתי לה פעם אחת שאני רוצה לקחת הפסקה ושהיא תחשוב עם זה מתאים לה בכלל הקשר הזה, אז היא התחילה לבכות ואמרה תן לי עוד הזדמנות ושהיא אוהבת אותי וכל זה.
לא יודע כבר מה לעשות, היא באמת בחורה טובה, אבל משום מה אני חיי בבועה שזה אולי ישתנה, אולי היא כן תיהיה מה שאני מחפש בבחורה. אבל לצערי זה לא קורה..משעמם לי הקשר הזה ..כל יום אותו יום
מה לעשות :(
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות