יש מישהו שאני מכירה הרבה זמן דרך חבר משותף, גדול ממני בשנה ותמיד הייתה בנינו כימיה כל פעם שנפגשנו אבל לפני חודש הוא שלח לי הודעה והתחלנו לדבר יחסית הרבה, בשישי הוא עשה מסיבה וזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו מאז שהתחלנו לדבר בהודעות ויצא לי לדבר איתו הרבה במסיבה והיה איזה שלב שלא הייתי לידו והוא התחיל לחפש אותי. בסוף הוא מצא אותי שוב, דיברנו, הוא גם שם עליי יד ואז אמרתי לו שאני הולכת דקה למטבח לקחת משהו ואחרי כמה דקות הוא גם הצטרף והתחלנו להתנשק ואז שכבנו בחדר שלו.
הוא היה הראשון שלי והוא יודע את זה והוא היה ממש מקסים ומתחשב
יום למחרת, אתמול, הוא שלח לי הודעה ודיברנו בערך שעתיים ויותר מאוחר בערב דיברנו שוב בפלאפון
כל הזמן הזה לא דיברנו על מה המשמעות של זה והכל והיום הוא חזר לבסיס והוא לא שלח לי הודעה או משהו, יכול להיות שזה גם בגלל שיש לו שבוע עמוס
אני לא מתחרטת על זה אבל מבינה שנורא מיהרתי ורציתי לדעת אם משהו מעבר למין יכול להתפתח מזה? מה לעשות כדי שזה יקרה במקרה וארצה? האם הוא מסתכל עליי אחרת עכשיו או מה לעשות בכללי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025