שלום, אני משתפת פה כי אני באמת מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.
בשבועיים האחרונים התחיל להתפתח קשר רגשי ביני לבין הבוס שלי. הוא בן 30 ונשוי עם ילד קטן. אני עובדת יחסית חדשה ותמיד הסתדרנו אבל זה פתאום נעשה אישי יותר וחזק יותר.
התנשקנו פעם אחת וחתכתי את זה כי אני באמת לא רוצה לפרק את המשפחה שלו.
אבל הקשר הרגשי המשיך להתפתח..משיחות נפש עמוקות עד אמצע הלילה ועד בהייה אין סופית בעיניים אחד של השנייה.
אמרתי לו שאני רוצה להתפטר ולנתק את הקשר כי זה קשר נוראי ולא בריא. ואפילו שהתנשקנו רק פעם אחת קשה לי להאמין שלא יקרה משהו שוב בעתיד.
הוא ממש ביקש שלא אעזוב, ושנינו בכינו.
מסיבה שלא ברורה לי נראה שלי אכפת מהמשפחה שלו יותר ממנו. הוא טען שהוא לא מצטער על מה שקרה, אבל שהוא מבין שאין לו זכות לבקש ממני שום דבר כי הוא זה שנשוי.
הסכמנו שננסה להיות ידידים ונשמור על מרחק בטוח.
אבל הרגשות שלי אליו חזקים מאוד, וגם שלו אליי.
אנחנו מדברים המון, ומבינים אחד את השני גם בלי מילים.
אני כל כך מבולבלת מהמצב ועדיין נראה לי שהדבר הנכון לעשות הוא לנתק את הקשר ולהתפטר. אבל אין לי כוחות נפשיים לעזוב אותו, ואני לא רוצה לאבד אותו. אני אוהבת אותו גם כידיד, כחבר אמת.
האם זה אפשרי לדעתכם לתת לזמן להרגיע את הרגשות? או שעדיף פשוט לחתוך וזהו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות