יש לי שאלה בעיקר לגברים פה או לנשים שחוות את זה,
אין לי ניסיון רב, אבל הייתי עם 2 בני זוג ששניהם התלהבו / ציינו את העבודה שאני מאוד רטובה בלשון המעטה.
עם הזמן הבנתי שיש בזה משהו, אני משפריצה מדי פעם מדברים מסויימים אבל לרוב פשוט מאוד מאוד רטובה, ומאוד מאוד מהר.
השאלה שלי כזאת-
חבר שלי נורא אוהב/רוצה/מעוניין בלרדת לי, אני תמיד גומרת כשהוא עושה זאת והוא מאוד משקיע, אבל לוקח לי זמן להיכנס לזה וכל פעם אני שואלת אותו אם הוא רוצה להפסיק והורסת לעצמי, כי אני מרגישה שאני "מטביעה אותו" (סליחה על הביטוי) ולא נעים לי. אנחנו תמיד שמים כרית ומגבת ומחליפים.
הוא רוצה שאני אעשה איתו 69 או אשב עליו, ולא אכפת לי באופן כללי, אבל נורא לא נעים לי מהרמה שאני מרטיבה ואני מפחדת (למרות מה שהוא אומר) שזה יותר מדי.
- יש לציין שדיברנו על זה, אנחנו מאוד פתוחים בנושא וכל פעם מחדש הוא אומר לי שזה שטויות ושאני אשתוק ושזה לא מפריע או להפך, אבל עדיין קשה לי עם זה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025