יש לי ילד בן שנתיים עם מישהו שפעם היינו חברים. כמעט ואין בנינו שום קשר ותמיד חשבתי שהוא בן אדם חרא ולא יציב!!! היום קרה מקרה שהרתיח אותי..!!!
לפני שבוע יצא שהיינו שנינו באירוע (הוא היה ידיד של הכלה ואני חברה של הכלה), בקיצור שנינו שתינו ויצא שרקדנו קצת ביחד ואחרי יצאנו לעשן סיגריה ודיברנו קצת.. (אני באתי עם חברות שלי באוטו בהלוך ורציתי גם לחזור איתן), והיינו מאוד שתויים אז אמרתי לו שאני יחזור באוטו איתו כדי שהוא לא ינהג בסטלה לבד, ואז הוא בא אליי, התנשקנו שכבנו והכל היב טוב, אחרי יומיים אני באתי לבית שלו (הוא גר עם אמא שלו),
בקיצור הטלפון שלו לא הפסיק לצלצל אני מסתכלת אני רואה שרשום "היפה שלי", אני נכנסת לוואטסאפ ורואה תמונה של פרחה אחת. וראיתי שיחה בוואטסאפ עם השעה 1.30 בלילה שהוא והיא מדברים והוא מדבר אליה כמו איזה חרמן והיא זורמת איתו, אז הייתי בטוחה שזאת היתה שיחה שהם דיברו אתמול (אחרי שהיינו ביחד) הוא רשם דברים כאלה לבנות, אז התעצבנתי ורבתי איתו וזרקתי לו את הטלפון על הקיר (והוא אומר שהמסך שבור ואני לא ראיתי שהוא נשבר באותו זמן) וכשיצאתי מהבית אמרתי לו בן זונה ושכחתי שאמא שלו בבית אבל היא לא היתה בכלל באיזור וסגרתי עליו תדלת,
ואז בלילה הוא רשם לי בוואטסאפ שאני מטומטמת ואני לא מתביישת ומה אני אומרת לו בן זונה כשאמא שלו בתוך הבית והיא שמעה (ממששש היא לא שמעה כלום) ואז הוא עלה למעלה בהודעות שלהם וצילם לי שהתאריך של ההודעות זה בכלל מה7.3 לפני שבכלל קרה בנינו כל מה שקרה והייתי בטוחה שהוא משקר לי ומצלם לי את ההודעות שהם עוד יותר למעלה.
ואז רציתי ממש לעצבן אותו בער לי לעצבן אותו כי הרגשתי מנוצלת ולא האמנתי לו ושהוא שקרן אז אמרתי למישהו שכבר מלא זמן רוצה אותי וחופר לי שניפגש לבוא אליו הביתה ואמרתי לאבא של הילד שלי (לבוא לקחת אותו לשעתיים כי אני עסוקה..) ועשיתי שולחן ממש יפה והתעקשתי איתו שאני לא יכולה להוריד אותו למטה שיעלה למעלה ואני אפתח לו את הדלת בקיצור הוא עלה ואני שיחקתי אותה הכי מתרכזת באיזה דברים להגיד לו על הילד כדי למשוךת זמן שהוא ישים לב שיושב גבר בבית כי ידעתי שהוא יקנא מאוד ואז אחרי שהוא ראה אותו הוא אמר אה זה העיסוקים שלך????אז אני לא שומר עליו ביי ובא ללכת אז אמרתי לו אתה לא יכול לעשות את זה אני ממש עסוקה הערב הזה אתה תהייה חייב לשמור או שאתה תרצה אותו אני לא אתן לך והוא נכנס הביתה והוא קילל אותי הוא אמר לי שאני זונה ושאני משתרללת ושאין לי לב ושאני שטן הוא אמר לזה שהיה בבית שייזהר ממני ושאני אוהבת ללכת עם הרבה גברים (הוא אמר שקרים!!!!!!!!!!!הוא היה הראשון שלי!!!!!!)ואמר לו שייזהר ממני כי אני חולת נפש ואז הוא יצא מהבית וגם לא לקח את הילד!
והבחור שהיה איתי רק רציתי שהוא יתעופף כי לא היה לי סבלנות לראות אותו.. ובכיתי כמעט כל הלילה..!!! והחזקתי את עצמי לא לשלוח לי משהו וחשבתי שהחוצפן הזה ישלח איזה הודעת סליחה או מצטער או שאפילו יבוא ידפוק לי בדלת ויבקש סליחה והוא פשוט לא מבקש כלום ולא מראה סימן חיים הוא היה מחובר עד 4.00 בבוקר ולא חשב לשלוח הודעה..אני מרגישה כזה רע כן רציתי לנקום בו שיקנא אבל הוא דיבר אלייייייי כ"כ בזלזול מסריח ואני רוצה לנקום בו וחשבתי לא לתת לו לראות את הילד אבל זה דיי בעייתי כי הוא יכול לתבוע אותי על זה וללכת לבית משפט, אז חשבתי או לשלוח לו מכתב מתי שהוא לוקח את הילד ולשים את זה בפנים צמוד לבקבוק כדי שהוא ייפתח וייראה את זה ולכתוב לו כל מה שאני מרגישה שההתנהגות שלו תת רמה ושנעלבתי ממנו ברמות או שחשבתי לבוא אליו הביתה ולחרמן אותו, כאילוו ממש להתנשק איתו לגעת לו למטה לעשות לו קצת ביד ולחרמן אותו ממש (אני יודעת שהוא יזרום איתי כי הוא חרמן עליי רצח) ואז פשוט לצחוק לו לקום וללכת, או לנקום בו בדרך אחרת או פשוט לעזוב את העניין הזה ולשכוח ממנו אבל הוא כ"כ מעצבן אותי מה לעשות??!?!?!?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות