אני עובדת כבר זמן מה בעבודה חדשה בלי ניסיון קודם,
העבודה היא מלצרות באולם אירועים
לעיתים רחוקות זה אירוע הגשה שממש יש אינטרקציה עם הלקוח ומגישים לו את המנה. האירועים לרוב בופה/מזנונים שניגשים לקחת אוכל והמלצר פשוט מפנה מהשולחן ומביא שתייה שמבקשים ממנו
זה נשמע פשוט/ חרטה
אבל המלצר באמת עובד קשה ומביא שתיה שהם מבקשים מהבר או שתייה חמה,
מפנים צלחות מהשולחן כדי שיהיה כיף לשבת בו
אני לא מבינה מה לא יזרקו כמה שקלים?
גם 10 שקל זה בסדר אבל כלום?
אולי כי אנשים באים לאירוע וכבר שמים בצ'ק כסף אז זה מובן מאליו שלא צריך לשים טיפ?
אולי זה תלוי באוכלוסיה?
כי לפי מה שאני רואה רק מבוגרים 45+ מביאים טיפ מאשר צעירים עד 30
והאם יש קשר בין מזרחים לאשכנזים?
כי לדעתי מזרחים יותר מפרגנים
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות