כשהייתי קטן חשבתי שאהבה באה ללא תנאי ורק צריך להיות בן אדם טוב,
במהלך השנים גיליתי שזה ממש לא כך.אבל המשכתי להאמין כי אני אופטימי מטבעי.
כל בחורה שהייתה לי בדרך נתתי לה כבוד נכון לפעמים גם אני טועה אבל סך הכול אני יודע שאני נקי. לאחר זמן מה ניסיתי להבין מה קורה פה אתה עובד קשה להיות בסדר ובסוף אומרים לך זה לא אתה אתה מקסים פשוט אני לא מתאימה לך..בולשיט!! עד עכשיו היה טוב איך תמיד זה מתהפך???
עד שהתחלתי לחשוב שפשוט נשים בהתחלה מכירים צעצוע חדש ויפה ומתחילים לשחק אתו קצת עד שנמאס וקונים צעצוע חדש..ולא תגידו ילדות וכאלה נשים שכבר עברו קצת. אז התחלתי להבין שנשים לא מחפשות אהבה הן מחפשות גב כלכלי!! סבבה זה טוב לחשוב על זה אבל בואי נבנה את זה יחד..
רוצות הכול על מגש מוכן לאכילה ואותי זה משגע איפה הבנייה של המערכת יחסים? איפה הצניעות? איפה הרומנטיקה??? הדבר הרומנטי ביותר לאישה כיום זה תדפיס מהבנק שמראה שיש לך מיליון שקל!!
בנות אני באמת מנסה להבין גבר שנראה טוב עם שיער ארוך עד המותניים ועיניים ירוקות רזה, ביישן ורגיש מאוד, מרחיק אתכן??
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות