שלום רב, אני גר בבית משותף ומשלם ועד בית באופן רציף ועקבי, כמובן שבמידה ומפספס יום הטלפון מהשכנה לא מאחר להגיע ולתזכר.
בכל אופן - שני דיירים בבניין בעייתיים מאד, בנם של אחד משחק כדורגל בגינה באופן שמזעזע את הקירות בבית שלי ומשפחה נוספת בת עדה איכותית מאד בישראל שמקיימת "ישיבות" קריוקי על בסיס קבוע.
כמובן שפניתי אליהם והנושא נמצא בדין ודברים וכן מקיים את כל הסנקציות אשר בתהליך ברמת משטרה ואיכות הסביבה, רשות מוניציפלית וכו'.
כאשר פניתי לועד הבית לנסות ולתמוך גם היות ואני רואה בה נציגה שליחה של הפעילות התקנית בבניין, מסרה שאין מה לעשות ולא יכול להתערב או לתמוך בעמדתי.
שאלתי היא האם אני יכול להציב תנאי שכל עוד יש פגיעה באיכות החיים שלי בבניין, אני רשאי שלא לשלם ועד בית (למרות שבפועל שאר הפעולות קרי ניקיון ואחזקת מעלית מבוצעות כנדרש).
מחדד שאיני מעוניין לקבל תשובות של הצעות מה לעשות ולאן ללכת או לא אם השכנה צודקת ואם מותר לאנשים לשחק בכדור בבית או אסור להם. שאלתי היא נקודתית לעניין תשלום ועד בית. כן או לא. תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות