אני וחבר שלי בזוגיות של קצת יותר משלוש שנים, הכרנו כשהייתי בתיכון והוא היה מלש"ב, ועכשיו שנינו סיימנו צבא. לקראת סוף השירות שלו הוא אמר לי שהוא מתכנן לטוס לטיול אחרי צבא לחצי שנה, אמרתי לו שאני לא מסכימה לקבל את זה על עצמי ושהוא יצטרך לבחור טיול או אני, לאחר כמה שיחות הסכמנו שהוא יטוס לחודש ואחרי כמה ימים הוא אמר לי שהוא החליט לא לטוס בכלל לטיול כי זה מפריע לי.
שבוע לפני שהוא השתחרר הוא אמר לי שהוא מתכוון לטוס להודו לבד לשלושה חודשים, התעצבנתי מכיוון שהבטיח לי שלא יטוס ושהמקסימום שלי זה חודש. הוא אמר לי שאילצתי אותו להבטיח, דחקתי בו ולא הייתה לו ברירה, ושהוא לא מתכוון לוותר על הטיול. שאלתי אותו מה הוא מעדיף אותי או טיול, והוא החליט לבחור בטיול. הייתי שבורה ולא דיברנו כבכמה ימים האלה, כלומר אני והוא לא דיברנו, אבל אמא שלו.. אמא שלו התקשרה אליי ושלחה לי הודעות כל יום מהבוקר עד הלילה אמרה לי שהוא שבור ושאני מונעת ממנו חלום.. הסכמתי בסופו של דבר כי לא רציתי למנוע ממנו חלום, אמרתי לו שאני מסכימה להיות איתו כמו שרצה והוא בכלל לא ידע אם בא לו לחזור, התעצבנתי עליו ועל אמא שלו שעשתה לי עוול נפשי והיא הציעה לי לממן לי פסיכולוג (הוא לא הבין מה הבעיה בהצעה הזאת).
בסוף אחרי הרבה שיחות ומריבות החלטנו להישאר ביחד עד הטיול (שהוא האריך לארבעה חודשים ביומיים שנפרדנו בהם).
מאוד נפגעתי הוא וויתר עליי בקלות, שהוא הזמין כרטיסים יום אחרי הפרידה ושהוא לא רוצה להישאר ביחד למשך הטיול.
הוא זרק לי הערה שאולי ישאר יותר, וכששאלתי אותו אם הוא יהיה עם בנות אחרות הוא ענה בתשובות מתחמקות כאלה.. שלא אחרי שבוע אבל אולי אחרי כמה חודשים.. אני הרוסה פגועה ומאוהבת בו. הכל כל כך קורה מהר, חברות שלי שונאות אותו על זה וחברים שלו חושבים שאני קטנונית ומגזימה.. מישהו יכול להאיר לי את העיניים קצת?? אני כבר לא מצליחה לחשוב בהיגיון
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות