יש משהו שדיי העסיק אותו בזמן האחרון...
תמיד, בכל מסגרת בה אני נמצאת,
בין אם זה במכללה בה אני לומדת,
בעבודה בה אני עובדת,
אני נמצאת ביחסים טובים עם האנשים, אבל תמיד מגיע השלב הזה שבו שואלים אותי אם יש לי פייסבוק. מאחר ואין לי פייסבוק אני עונה שלא.
ואז, פתאום, הבנאדם ששאל נדהם... ויש לו הבעת פנים כאילו ראה חייזר. והוא מתחיל להגיד: "מה?!?!?!?!?!?! איך אין לך?!?!?!?!?!" ואז הוא מציע לי: "תעשי פייסבוק, לכולם יש" ואז שואלים אותי אם יש לי אינסטגרם, אומרת שלא... ואז אני משנה נושא כי אני מרגישה שהשיחה הזו לא מובילה לשום מקום.
תמיד זה ככה, אפילו עם חברות קרובות, אפילו עם בחורים שיצאתי איתם לדייטים, מי ישמע... לבנאדם אין פייסבוק... למה כל כך מופתעים מזה?
אני יודעת שהיום, עם עידן האינטרנט שלנו כולם מחוברים, אבל איכשהו, הפייסבוק והאינסטגרם מעולם לא דיברו אלי.
לא מתחברת לכל עינייני ה"סלפי" וה"לייקים" למיניהם... אם אני רוצה להתכתב עם אנשים בשביל זה יש ווטסאפ...
אז אני רוצה לדעת אחת ולתמיד, זה כל כך מוזר שלבנאדם אין פייסבוק?!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות