אהלן וברכה לכולם.
אז ככה בתקופת התיכון למדתי בפנימיה במשך 3 שנים.
ליפני מס' שבועות אני מקבל הזמנה לחתונה מבין כיתה שלמד איתי, וכמובן שגם בפנימיה היינו יחד בסיום יום הלימודים. בקיצור את הלימודים סיימנו ליפני 10 שנים וקצת, ומאז אני יכול לספור על יד אחת את מס' הפעמיים בהם דיברנו. נכון שהחתן לעתיד ואני חברים בפייסבוק והכל, אבל 10 שנים הייתה דממת אלחוט, פתאום אתה כן צריך אותי שאני אכסה לך על ההוצאות של החתונה? פתאום אני כן חשוב לך??
למען האמת אם אלך אז זה יהיה יותר בקטע החברתי לראות אנשים אחרים שלמדו איתי, שזה יכול להיות נחמד להיתראות איתם מידי פעם..
מצד שני ליפני שנתיים הייתה חתונה של מישהי מהכיתה שהיתחתנה והזמינה אותי, וגם איתה אני יכול לספור את מס' הפעמיים שדיברנו על יד אחת, ורק ביגלל פנצ'ר שהיה לי בעבודה ברגע האחרון לא הלכתי לחתונה שלה.
התייעצתי עם חבר שגר איתי באותו החדר בפנימיה, והוא אמר לי שיש אנשים מהכיתה שהיה הולך לארוע שלהם, ויש חלק שלא, תלוי עד כמה היה מחובר אליהם באותה התקופה.
דעתכם חשובה לי, תרגישו חופשי לומר את אשר על ליבכם. תודה לכולם..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות