בין הסדינים בין הסדינים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

בתולה מבית מסורתי, מרגישה מינית וכבר לא יכולה להתאפק

סינדרלה בת 22 | כתבה את השאלה ב-19/11/13 בשעה 22:57

קצת רקע כללי עלי- אני בת 22, עדיין בתולה, מגיעה מבית מסורתי.
היום אני כבר לא דתיה, אבל קיבלתי בבית חינוך שמרני. בלי קשר לדת, תמיד הרגשתי שעליי לשמור את עצמי לגבר שאותו אני באמת אוהב, ושהוא יאהב אותי. מבחינתי אין סקס בלי מערכת יחסים רצינית ואוהבת. זה לא שאין לי חשק לסטוצים... יש לי מאוד... קרה כבר הרבה פעמים שנמשכתי בטירוף לגבר ורציתי מאוד כבר לשכב איתו והרבה פעמים גם הגעתי למצבים של "כמעט" אבל תמיד עצרתי את עצמי והתאפקתי. אני פשוט מכירה את עצמי ויודעת שזה לא יעשה לי טוב לטווח הרחוק, כי אני לא שייכת לסוג הבנות ששוכבות עם מישהו ואז שוכחות... אני שייכת לסוג הבנות שנקשרות מהר ומתאהבות מהר.. וכן, גם נפגעות מהר.
לכן חשוב לי שהפעם הראשונה תהיה עם מישהו שבאמת יאהב אותי ושיהיה רציני כלפיי וגם אני כלפיו.
אומרים שבתולות שעדיין לא עשו את זה פחות דחוף להן כי הן לא יודעות מה הן מפסידות.. אבל אני ממש לא מרגישה ככה... להיפך, אני בחורה מאוד מינית אני יודעת הכל כבר מגיל ממש קטן... והתחלתי לאונן גם מגיל ממש צעיר. אני רואה הרבה פורנו באינטרנט ובקיצור אני מרגישה כל כך הרבה מיניות מתפרצת שלפעמים אני מרגישה שאני ממש מדכאת את הדחפים שלי ונהיית מתוסכלת מזה שאני לא יכולה כבר לעשות את זה.... כל הזמן אני מפנטזת על סקס פראי וחייתי עם גברים ונמאס כבר לענג את עצמי! רוצה את הדבר האמיתי!
לפעמים אני מפחדת שזה יקח עוד הרבה זמן... חיכיתי 22 שנה אני לא רוצה לחכות כל כך הרבה! אני מרגישה שכאילו אני "מבזבזת" את עצמי ואת הנעורים שלי... אני בחורה צעירה אני נראית טוב הגוף שלי נראה טוב וכל הזמן מחמיאים לי עליו ומתחילים איתי די הרבה... אז משהו בתוכי אומר לי שכל עוד אני יכולה לנצל את הנתונים שלי למה לא בעצם?? למה לחכות לגיל שכבר אזדקן? =
עד לא מזמן היה ברור לי שאני שומרת את עצמי ומחכה כמה שצריך לאחד שאיתו באמת תהיה לי אהבה אמיתית, אבל אני כבר מתחילה להרהר בזה יותר ויותר ואולי בעצם עדיף לי כבר לעשות את זה וזהו?? בהתחשב במה שאמרתי על האופי שלי, (שאני אחת שנקשרת מהר ונפגעת מהר) האם נראה לכם שזה מעשה נכון בשבילי? או שעליי להמשיך ולחכות?.... (מי יודע עד מתי?) תודה לעוזרים!

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (12) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות