אתן קצת רקע כדי שתבינו על מה מדובר -
אני בזוגיות בחמש השנים האחרונות, גרים יחד שנתיים. אני סטודנטית באמצע התואר והוא בדיוק השתחרר לא מזמן מקבע, ומחפש עבודה בהיי-טק. הזוגיות שלנו מדהימה, מכילה, אוהבת, עם הרבה משיכה וסקס טוב וכמובן תקשורת מאוד טובה. בחיי שאין תלונות. עם זאת, שנינו מרגישים שאנחנו עדיין צעירים מכדי לחשוב על להקים משפחה ומאוד טוב לנו כרגע עם המצב הנוכחי (כן מתכננים להביא ילדים בעתיד אך ממש לא בשנים הקרובות).
מדי פעם בפעם אמא שלי נוהגת להעיר כל מיני הערות על כך שהיא כבר ממש רוצה נכדים ודברים בסגנון. עד עכשיו חשבתי שהיא צוחקת (כלומר, הבנתי שהיא באמת רוצה נכדים אבל לא חשבתי לרגע שהיא רצינית כשהיא אומרת שהיא רוצה אותם *עכשיו* ומצפה שזה יקרה בשנים הקרובות).
ברור לי שהרצון שלה לא רלוונטי כאן ואנחנו ממש לא נעשה ילדים כי "היא רוצה נכדים". השאלה שלי היא בעיקר איך לגשת לזה? היא בכל זאת אמא, ואני לא רוצה לתקוף אותה, אבל מצד שני חשוב לי מאוד להבהיר לה שאלה החיים שלי ואני אנהל אותם בקצב שלי. להלחיץ אותי בגלל רצונות שקיימים *אצלה* זה ממש לא לעניין מבחינתי. עצות? מישהי/מישהו עם ניסיון בנושא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות