אז ככה,
לונג סטורי שורט,
הכרנו בעבודה, האמת שבאותו זמן לא ממש הייתי בשלב ריגשי של חברה וגם היא, שהיה לה בן זוג באותו זמן.
אנחנו עובדים כבר הרבה זמן יחד אבל אף פעם לא היה לי דיבור איתה שהוא יותר מידי מאשר שאר אנשי הצוות במחלקה.
לאחרונה היא נפרדה מחבר שלה.
חודש לאחר מכן, היא באה אלי ביציאה של "בוא נלך נשב נשתה בירה נשלים פערים וזה לא דיברנו מלא זמן"
כמובן שהסכמתי, אני רואה בה בחורה ממש חמודה וממש כיף לי איתה.
האמת שבפגישה לא ידעתי למה לצפות, יצאנו עם עוד כמה עובדים מהעבודה באותו ערב והיא לא אמרה להם שאני והיא נפגשים לבר אחרי זה. גם אני לא אמרתי.
היא שאלה אותי אחרי זה כשהם התפצלו מאיתנו, אחרי שהיא אמרה משהו חרטא כדי שהם לא יבואו איתנו, שהיא לא ידעה אם אני רוצה שהם יצטרפו, אז אמרתי לה ששמתי לב ופשוט זרמתי עם מה שהיא עשתה.
היה ממש כיף איתה בבר, היא גם לא התעסקה בטל' ואפילו סיננה ידיד טוב שלה.
פתאום היא נזכרה שהחברה הכי טובה שלה עובדת עדיין ושאלה אותי אם בא לי לפגוש אותה (פה אני חושב בדיעבד שהיא עשתה לי את מבחן החברה הכי טובה - אם קיים דבר כזה בכלל? :) )
אמרתי לה שאין לי בעיה, שאני לא ממהר הביתה. היא גם הציעה לי טרמפ הביתה אחרי זה.
פגשנו את חברה שלה הכול היה טוב שיחות זורמות וזה לא היה משהו מיוחד.
אחרי זה היא נסענו אלי הביתה ואחר כמה דקות יצאנו לעשות איזה סיבוב בחוץ במהלכו שיחות זורמות כמובן על כל מיני נושאים שלא קשורים ליחסים שלי איתה. אחר כך ליוויתי אותה לרכב ונפרדנו.
אחרי איזה חצי שעה שלחתי לה הודעה שממש נהניתי באותו ערב :) והיא החזיר לי שגם היא שמחה.
מאז אני ניסיתי כמה פעמים להזמין אותה שנצא שוב בדגש על "נצא" .
כמה פעמים היא לא ענתה כשהתקשרתי. ואחת הפעמים ענתה ואמרה לי שהיא לא פנוייה באותו סוף שבוע (כולו).
היא התחמקה ממני באלגנטיות.
פה זה השלב שהתחלתי לפתח עניין, ואני חושב שבא לי קשר איתה.
התחלתי לנסות לראות אם היא תקלוט רמזים ממני בהודעות סתם כדי לגשש את המצב של כיוון הרוח ולאן היא נושבת. רציתי לדעת אם אני אעשה מהלך של להציע לה לצאת לאן זה יוביל, אז שלחתי לה עקיצות חמודות כאלה ורמזים תוך כדי שיחות בהודעות. רמז אחד היה ממש חזק וכנראה שהיא עלתה עליו..
כמובן שהיא קלטה את זה מהר, וישר אמרה לי שאני מתנהג מוזר ושאני אסביר את עצמי כי אנחנו חברים לעבודה וידידים. פה זה השלב שהבנתי לאן הרוח נושבת היא רואה בי כידיד... אז כמובן כדי לא להלחיץ אותה, ולא ליצור מצב אי נעימות בעבודה, אמרתי לה שהכל טוב ולא קרה כלום. הצלחתי לצאת מזה ולדעתי גם בלי חשדות ממנה (או שהיא ממש טובה בלהסתיר את זה). השיחה אחרי זה זרמה והיא אף שאלה אותי אם בא לי לאכול איתה צהריים למחרת בעבודה (וזה כשאני ביום חופש אמור להיות אותו יום) בגלל שהיו לי סידורים באזור אמרתי לה שאבוא. היא ממש שמחה שבאתי ואמרה לי "איזה מזל שאתה פה" .
נשארתי במצב לא מובן ואני לא מבין מה הולך כבר.
אני צריך עצה של מישהי שהייתה במצב הזה או כמובן איזה בחור שנון שהצליח לצאת מהברוך הזה.
המצב כרגע הוא כזה:
אני חושב שהא חמודה ממש, אני חושב אפילו שיש בינינו כימיה טובה מאוד, אבל היא רואה בי כידיד. (באשמתי כי לפני זה לא רציתי לצאת איתה כי היה לה חבר אז אפילו לא חשבתי על זה אז מה ששידרתי אז שונה ממה שאני חושב היום)
יש המון דברים שאני אוהב בה. האופי שלה, היופי שלה והדבר האחרון שמעניין אותי זה לפגוע בה או לגרום לה לאי נעימות. לכן לא הצעתי לה בהודעות. אם כבר, אז פרונטלי.. וגם לא רציתי להלחיץ אותה אחרי מה שהיא סיפרה לי על המערכות יחסים שהיו לה.
שוחחתי עם ידידה שלי שאמרה לי שעשיתי בשכל שחתכתי באלגנטיות ולא הצעתי לה לצאת כי זה היה מכניס אותה ללחץ אבל אני מרגיש שדווקא אם כן הייתי אומר לה מה אני חושב אולי עכשיו כבר הייתי יוצא איתה. אולי היא בחנה אותי?
סתם פרטים שוליים על עצמי שלא קשורים, כבר הייתי במערכות יחסים בעבר אז אני קולט מהר רמזים.
היא לדעתי כן הייתה בעניין אבל יכול להיות שנרתאה ממני בגלל מערכות יחסים שהיו לה בעבר, או אולי חוששת ללהכנס שוב למערכת יחסים או שסתם רוצה להנות מהרווקות קצת אי אפשר לדעת.
אני באמת לא יודע איך להמשיך מכאן, באיזו גישה ללכת, כמה להיות זמין לה "כידיד" וכמה להיות שם בשבילה כי אם אהיה יותר מידי זה לא טוב ואם לא אהיה בכלל אני אלול להיתפס כלא רציני.
אני מאוד אשמח לעצות מכם, איך להתקדם הלאה ומה לעשות...
הדבר הכי חשוב לי כרגע זה פשוט לא לפספס אותה. אם היא רק הייתה יודעת את זה..
תודה רבה מראש למי שיענה!!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות