יום או יומיים לפני המחזור היא מתחילה להיות עצבנית בלי קשר לעולם, לריב איתי ריבים של ילדים קטנים ולפעמים אפילו להיפרד(!!), ואז היא מצטערת בטענה שזה היה בגלל המחזור אבל הקטע הוא שגם ב-5 ימים של המחזור היא בלתי נסבלת, היא רבה איתי על שטויות, אפילו אם אני אגיד לה טוב בטון שלא נשמע לה טוב באוזן היא תתחיל לצעוק עליי למה אמרתי את הטוב ככה ובצורה הזאת ושכנראה לא בא לי להיות איתה, היא יכולה לנתק לי את הטלפון בפרצוף בכיף בימים האלה, או שהיא בוכה כל היום שכואבת לה הבטן או שהיא בוכה כל היום שהיא רעבה אני לא מסוגל לסבול אותה או להיות לידה בימים האלה.
הבעיה היא שאחרי שהיא מסיימת היא תמיד באה ומרגישה אשמה ואז היא אומרת לי שהיא מצטערת שהיא יודעת שזה רק בגלל המחזור וזה לא קשור אליי והיא מצטערת שזה יוצא עליי אבל חלאס כבר למה אני צריך לקבל אישה שהיא שפויה רק שלוש שבועות בחודש ?!
וכשאני אומר שהיא יכולה לריב על ריבים ממש שטותיים זה אומר שבימים שהיא במחזור היא תתעצבן שאני בממתינה ולא עובר אליה, תתעצבן אם קבענו להיפגש ואיחרתי סה"כ בכמה דקות, כל מילה שאני יגיד היא חושבת שלא בא לי לדבר איתה, והיא לא כזאת בכלל בשאר הזמן, זה כאילו שהמחזור הזה עושה לה קצר במוח.. וכשאני חושב על זה מההתחלה היא הייתה כזאת אבל תמיד איכשהו הבלגתי וסבלתי את זה כי הרגשתי שמתישהו זה יעבור, טוב זה לא יעבור זה רק מחמיר שלשום היא רבה איתי על זה שאני לא מקפל מדוייק את השמיכה (שהיא בכלל בחדר שלי) והקפלים בצד עיצבנו אותה ושאני לא מסודר ושלא מעניין אותי כלום. הצילו בבקשה
מה עושים?
אני לא רוצה להיפרד ממנה אני רק רוצה שהיא תפסיק
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות