אני עברתי לעיר אחרת כדי להתחיל את החיים שלי עזבתי את המשפחה והלכתי לחיות עם בן זוגי .מפה לשם נהיה לו בעיות כספיות והוא חזר להורים לסדר את זה לא הייתה דרך אחרת .כמובן שאני נישארתי לבד בדיכאון ובשפל אין לי כוח לעשות כלום שום דבר התייאשתי וקשה לי בלעדיו אני מודה .אבל זה לטובה אני מאמינה .
התחלתי ללמוד נושא מסויים ועזבתי אותו מחוסר עניין ומשהו שאני לא התעסק בו בעתיד אני מרגישה שאני ניתקעת מאחור וכולם ממשיכים ומצליחים ואני באמת מיואשת .אני פשוט הלכתי לאיבוד אין מי שיכוון אותי או שיגיד לי מה צריך לעשות.בנוסף העבודה שלי מזעזעת המנהל כול הזמן מעלה לי את הסעיף בהערות מטומטמות וככה גם לשאר העובדים כמובן אבל בשביל עבודה צריך לסבול,וואלה לא מאמינה בזה .
בנוסף עליתי ממש במשקל אני מתה להוריד אבל אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם זה בקיצור אני אבודה לגמריי אם יש מישהו שיודע מה אפשר לעשות או מישהי שנמצא באותו מצב או חווה את המצב הזה אני ישמח לתשובות תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025