היי לכולם אשמח לייעוץ קטן,
אני בקשר כבר חודש עם מישהו שהכרתי באתר אנונימי שלרוב עושים בו שיחות סקס.
בשבועיים הראשונים של הקשר שלנו היינו מתחרמנים בהודעות (גם באפליקציה אנונימית), בהתחלה רק הוא שלח לי תמונות אחרי זה גם אני התחלתי לשלוח לו תמונות אבל לא של עירום מלא.
אחרי שבועיים רציתי לחתוך את הקשר כי לא התאים לי קשר מיני בלבד.
בסוף לא חתכנו והתחלנו לדבר באינטנסיביות כל יום במשך כל היום.. הוא תמיד אומר לי כמה אני מיוחדת ויפה בעיניו ותמיד מחמיא ועוזר לי. כשהייתי מספרת לו על קראש כלשהו מהבסיס שלי הוא היה מקנא ממש ולא היה בא לו לדבר על זה, תמיד הבהרתי לו שהקשר שלנו לא יתקדם לשום מקום כי הוא התחיל עקום. לפני שלושה ימים בערך עברנו לוואטסאפ ובעצם חשפנו את הזהות שלנו, הוא תמיד הוכיח לי שגם שלא היה לי חשק להתחרמן איתו אז עדיין היינו נשארים ערים שעות אל תוך הלילה ומדברים על הכל.
הוא סיפר לי דברים שלא סיפר לאף אחד וגם אני נפתחתי אליו, אנחנו מדברים על הכל ויכולים לדבר שעות. לאחרונה אני מרגישה שאני מתחילה לפתח אליו רגשות.. דיברנו על להפוך את הקשר שלנו לאמיתי ולהיפגש, אבל אני פוחדת שזו תהיה טעות כי הקשר גם ככה התחיל בצורה עקומה ולא שגרתית.. ראיתי לו את הזין לפני שראיתי את הפנים שלו וזה לא הכי מתאים לי.
מה אתם חושבים, יכול לצאת מזה משהו אמיתי? שווה לנסות ולהיפגש?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות