הכרתי בחורה חמודה מאוד. נפגשנו בסך הכל מס' פעמים ויצא לנו להתמזמז כמה פעמים והכל ולדבר.
אני מרגיש שאנחנו כן נהנים מהנוכחות אחד של השני אבל יש כמה בעיות..
דבר ראשון היא בן אדם סגור ולא מדברת על עצמה יותר מידי, לא שואלת שאלות עלי, זה מרגיש כאילו שאין לה שום מושג איך להכיר בן אדם.. ואני שואל את עצמי איך זה אפשרי שבן אדם לא יודע איך להכיר בן אדם אחר?
אם רוצים להכיר אז שואלים שאלות, מתעניינים, בודקים האם הבן אדם שמולך הוא מישהו שהיית רוצה איתו קשר כלשהו.
היא לא עושה את כל אלה, במקום היא רק שולחת לי תמונות שלה מהסנאפ צ'אט כל הזמן ויש צחוקים פה ושם וסתם שואלת "מה איתך" "איך עבר עליך היום" וכו' שאלות יבשות לגמרי.
אני מבין שזה נחמד שיש צחוקים והיא מתוקה ולכן בא לי להכיר אותה וכו' אבל זה ממש מוריד לי שהיא סגורה ואני מרגיש שכל המאמץ נופל על כתפיי כי גם כשה אני שואל אותה שאלות אז התשובות שלה הן קצרות ולא ענייניות..
הצעתי לה לישון אצלי, היא אמרה "לא בזמן הקרוב" . אמרתי פשוט שבסדר ויומיים אחרי היא בעצמה רמזה על זה ואמרה שבגלל הסערה בא לי סרט, פוך, מיטה ואותי.
אז זרמתי עם זה ואמרתי שצריך לארגן את זה, והצעתי לה לבוא אלי שוב אבל לא קיבלתי ממנה תשובה שן כן/לא אלה סתם סמיילי מחייך וקיבלתי את זה כ "כן"
יום אחרי הרגשתי שהיא מרוחקת והתקשרתי אליה סתם לשאול מה נשמע והרעיון שלי היה סתם לצאת עם החבר'ה על הדרך להכיר להם אותה לשבת אצל חבר לשתות משהו קצת צחוקים וזה ואז לחתוך אלי ולהעביר אצלי את הלילה עם איזה סרט טוב.
אבל כשה התקשרתי אליה אז אמרתי שאני שוקל מה אני רוצה לעשות בערב ושאלתי אותה האם יש לה תוכניות והאם היא בקטע של לצאת בכלל?
היא אמרה "אני לא יודעת נראה איך אני ירגיש כי המזג אוויר הזה גורם לה לרצות להישאר בבית ושהיא עסוקה והיא תחזור אלי"
אז לא דיברתי איתה מאז וחיכיתי שתחזור אלי באמת וראיתי שהיא לא חוזרת אלי אז קבעתי עם חברים לשבת ואז היא פיתאום מופיעה רק ב 10 בערב סתם שולחת לי שוב תמונות שלה ו"מה עושה" ומה קורה וכו'
הצעתי לה לבוא לשבת איתנו אבל היא אמרה שהיא תישאר בבית אז נסעתי לחברים.
ראיתי שהיא הגיבה "עצוב" על פוסט בפייסבוק שאומר "רציתי להתכרבל היום בלילה עם החבר אבל אז נזכרתי שאין לי חבר"
אז צילמתי את המסך ושלחתי לה ואמרתי לה "הצעתי לך..."
אז היא אמרה "היום לא אמרת על זה כלום"
אמרתי לה שאתמול אמרתי לה על זה והיום היא הייתה כן ולא כזה אז חשבתי שלא בא לה כלום אז עזבתי את הרעיון.
היא אמרה שהיא התכוונה לכך שהיא לא רוצה יציאה. (ז"א שלבוא אלי היא בכל זאת כן רצתה)
אז הצעתי לה לבוא אלי היום, ופיתאום היא אומרת "אני לא ישן אצלך" וכו'..
אז אמרתי לה שהיא לא רוצה לישון או שהיא מפחדת ממה שיקרה בעקבות?
היא אמרה שבגלל מה שיקרה בעקבות. (לא רוצה לשכב)
אז אני לא מבין משהו.. אני רואה כל הזמן סימנים מנוגדים ממנה פעם כן פעם לא פעם כן פעם לא. אז אמרתי לה שאני לא כל כך מבין את הגישה שלה פה. והיא אמרה "אני לא ישכב עם כל אחד שאני נפגשת איתו"
עכשיו יש לי שאלה: האם אני לא בסדר פה?
כי לדעתי אם אני והיא רוצים אחד את השני ואנחנו כן בקטע של קשר ורוצים להכיר אחד את השני אז מה בדיוק הבעיה שלה לדעתכם?
אם היא לא הייתה מרגישה בנוח לשכב איתי אז היא לא הייתה אומרת את מה שאמרה. זה דבר ראשון.
דבר שנ היא בעצמה כל הזמן נצמדת אלי ומנשקת אותי כשה אנחנו נפגשים ואפילו נותנת לי לשלוח ידיים למקומות והכל אז מה זה הפוזה הזאת של "אני לא נותנת?"
זה נשמע ממש ילדותי כי אני בן 27 ואני מכיר את הגישות האלה של "אני פשוט לא יתן לו כמה חודשים כדי שלא יודעת מה"
ואני ממש חושב שזה מטופש אפילו כי איך לעזעזל אמור להתקיים קשר כשה 2 אנשים לא בדקו אפילו האם הם מתאימים במיטה בכלל????
כל החברים שלי כולל אותי תמיד כאשר התחלנו לצאת עם מישהי אז אחרי כמה פגישות כברהיה סקס וההיכרות הייתה במקביל לזה ולדעתי זו הגישה הנכונה.
אני מבין אם היא לא הייתה מרגישה בנוח איתי או שלא הייתה רוצה אותי מספיק אז זה סיפור אחר ובאמת צריך להכיר יותר לעומק אבל היא בעצמה רומזת על זה ואז מתחרטת ואיך בן אדם שלא רוצה/ לא מרגיש בנוח לשכב כן מרגיש בנוח/ רוצה עם זה ששולחים ידיים למקומות ומזמוזים ובלאגנים והכל??
בגלל זה זה עושה רושם של מישהי שסתם נמצאת בפרנציפ ילדותי של "אני לא נותנת"
איך בכלל אישה יכולה לצפות מגבר להתחייבות כלשהי ושמירת אמונים כלשהי ו"קשר רציני" אם אין במערכת יחסים הזאתי סקס??
אני ממש לא רגיל לדברים כאלה ולדעתי זה יהיה מטופש להמשיך להשקיע בה רגשית ולנסות להכיר אותה מבלי שאני יודע שאנחנו מתאימים מכל הבחינות..
מילא אם באמת היתה מתבצעת היכרות אבל גם עם הבעיות תקשורת האלה שיש לה זה פשוט מעצבן ובלתי אפשרי.
אני חייב לציין שהיא בת 20 והיא אמרה שהיה לה קשר 4.5 שנים ואני בן 27 עוד מעט והיו לי גם מערכות יחסים גם סטוצים גם קטעים גם הייתי במסיבות סווינגרס עם מבוגרות וצעירות ובינוניות והכל מהכל.
בגלל זה גם זה נראה לי טבעי לגמרי לשכב עם בן אדם שרוצים וזהו.
מה הכיף בלשלוח אחד לשני תמונות מהסנאפ צ'אט כל היום ולדבר שיחות רדודות על כלום ושום דבר??
אני רוצה אישה שתדבר איתי על הכל ושתזרום לשיחות עמוקות וצחוקים ופילוסופיה שתנהל איתי דיונים ושיהיה סקס טוב. זו מערכת יחסים מבחינתי!..
אז מצד אחד אני מרגיש שהיא בחורה טובה וחמודה וכן בא לי עליה ואפילו לקשר רציני אבל אני די מתבאס מהגישה שלה..
לדעתכם הפער בניסיון והפער בגילאים והפער בתקשורתיות לא יאפשרו את ההמשך של זה ואולי כדאי פשוט להגיד לה שנישאר ידידים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות