זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

הוא גדול ממני ב-7 שנים, אני כל הזמן חושבת עליו, הוא משחק בי?

דרורה בת 26 | כתבה את השאלה ב-19/11/16 בשעה 20:31

היי. פגשתי לא מזמן גבר שגדול ממני ב7 שנים פלוס מינוס. בהתחלה הקשר בינינו היה מאוד סתמי, כל פעם שהיינו נפגשים (תמיד עם אנשים אחרים) זה היה כזה שלום ומה נשמע, חצי חיוך וזהו. היתה תקופה בה הוא ניסה להתעלם ממני (ממש הרגשתי את הניסיון שלו, אבל לא הצלחתי להבין למה), ואחרי שבועיים-שלושה בהם פשוט התעלמתי מכמה שהוא הזוי, הוא חזר להיות חביב.
אחרי כמה חודשים בהם יצא לנו לדבר קצת יותר לעומק כשהיינו נפגשים (שוב לא לבד, זה אף פעם לא היה לבד, אלא במסגרת חברתית שהוא סוג של המדריך בה או מארגן אותה) קלטתי שהוא ממש מוצא חן בעיניי, ואחרי כמה זמן שלחתי לו הודעה אישית אחד הערבים, כדי לפתוח עבורו איזה פתח (כי הוא סוג של המדריך ולא ידעתי אם הוא מעוניין ואם זה לגיטימי, אז השארתי את זה בידיים שלו). הבנתי ממנו שהוא רווק ואין לו מישהי כרגע באופק ככה שהרשתי לעצמי גם לפתח ציפיות. הוא מצידו אחרי ההודעה הזו התחיל לשלוח לי הודעות כל יום, ולפלרטט איתי, ואני מצידי שיתפתי פעולה. הבעיה היא שעברו כבר חודשיים, והבנאדם לא יוצא לי מהראש. לאחרונה ההתכתבויות שלנו הפכו להיות קצת יותר יבשות (מצידו לפחות), אבל הוא עדיין ממשיך ליצור איתי קשר יומיומי ולשתף אותי בחיים שלו. אני מרגישה שהתמכרתי אליו, אבל לא חושבת שיש לזה איזה עתיד או המשך כלשהו מבחינתו (אולי כי אני ילדה קטנה מבחינתו, או כי הוא לא יכול להרשות לעצמו בנסיבות הקיימות, למרות שאני ממש על סף עזיבה כבר, עקב מעבר דירה לאזור אחר, והוא יודע את זה).
איך אני אמורה להוציא אותו מהראש שלי? או מהחיים שלי? כל פעם שאני טיפה תופסת מרחק אני מרגישה את הדיכאון גובר עליי וקשה לי לעשות צעד כזה. אני גם בכלל לא מבינה את האיש הזה. מה דעתכם?

מה עליי לעשות?

הוא בעניין, תני לזה קצת זמן ואל תנתקי קשר במיוחד כשכלכך קשה
 
4
הוא משחק בך, תנתקי קשר במהירות על אף הקושי
 
7
אחר
 
3
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות