זוגיות זוגיות
 
שאלה 145377
אילוסטרציה אילוסטרציה
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

ביקשתי ממנו שנחזור, הוא כמובן סירב... איך לגרום לו להצטער?

מילי בת 37 | כתבה את השאלה ב-18/11/16 בשעה 14:47

היי שלום לכם,
יצאתי עם בחור 4שנים , הקשר היה מלא ריבים,כל פעם שרבנו הוא איים בפרידה. וכמובן שחזרנו. אהבה לא הייתה חסרה גם תשוקה. אבל לא הסתדרנו בכלל.
הוא נפרד ממני ולאחר שבועיים כבר הכיר כמה נשים.. דרך אתר הכרויות. הבחורה הראשונה שהכיר שם הוא החל לצאת איתה . הוא תמיד סיפק לי פרטים עליה( כמובן שגם שאלתי אותו) כמעט ולא החסיר פרט על הקשר שלהם.ותמיד דואג לומר לי שהוא כבר במקום אחר. ואין סיכוי שבעולם הוא יחזור אליי. אבל הוא רוצה אותי בחיים שלו.( בתור מה?) אני כמובן לא יכולה להיות חברה שלו טובה. עדיין אוהבת ורוצה אותו. והוא כמובן יודע זאת.( המון פעמים בכיתי לו וביקשתי שיחזור) הוא הדגיש שגם אם הוא לא יהיה איתה הוא לא יחזור אליי.
אבל הוא אומר לי שהוא אוהב אותי ואני החיים שלו.
נפגשנו לפניי שבועיים ושכבנו. לא הרגשתי כלום.
אבל זה היכה בי לאחר כמה ימים. וביקשתי ממנו שנחזור.
הוא כמובן סירב. וחזר על התקליט .. אני החלטתי שגם לו מגיע קצת לסבול.. ואמרתי שהכרתי מישהו בעבודה ויצאנו לאכול יחד וטיילנו בים. הוא אמר לי שאקח בחשבון שהקשר עלול לפגוע בעבודה שלי.
הקבענו עוד פעם להיפגש ואז אמרתי לו שאיני יכולה להיפגש לא מסתדר היום. וכל עוד פעם קבענו ושלחתי לו שזה לא מתאפשר.תמיד הייתי זמינה בשבילו מצי שרצה.
הוא לא עונה לי בטלפון ליד החברה שלו ( כל פעם טוען שהם זוג, ואחר כך טוען שהא מנסה שם עדיין לא זוג לא רוצה להיות מוגבל) לאחר שהבין שאני בקשר התחלתי( לא פירטתי לו יותר מידי) הוא אמר לי שהוא כנראה הולך להיות חבר שלה.. להכריז בפומביי( הוא טען שהוא מתבייש להראות אותה בגלל שהיא לא ניראת משהו) אבל עכשיו שכן. ושהוא לא עונה לי ליד החברים דלו שלו יחשבו שהוא לא יפה תגבר עליי ושלא יחשבו שהוא סמרטוט.ושהם יודעים שהוא בקשר עם ההיא. אני מרגישה אותו כל הזמן. אני כמעט משוכנעת לחלוטין שהוא טיפס על עץ גבוה מאוד! חשוב לו מה איך אחרים רואים אותו. אני רוצה לגרום לו לרדת מהעץ שטיפס עליו. ושיהיה אמיתי עם עצמו!
אם הוא אומר לי שאין סיכוי בעולם שנחזור. ומסתיר את הקשר שלנו מכולם( כשהיינו יחד הוא לקח אותי לחברים להורים היה גאה בי) מה הצורך שלו להשאיר אותי שם לידו(. אמר לי שאני היד שלו) מה עליי לעשות? והאם הוא התגבר באמת עליי? ואיך אגרום לו להצטער?
תודה !

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (22) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות