היי,
ראיתי את בתי בת ה- 14 צופה במשך יום שלם בקליפ של התאומות מלול ואפילו מנסה לרקוד כמוהן בקליפ, אני לרוב מתירה לילדי לצפות בקליפים ביויטיוב אני גם יודע שזה מה שהם עושים חלק גדול מהיום, אני מדי פעם בודקת את ההיסטוריה שלהם, אבל אני לא באמת יכולה לשלוט בתכנים שהם צורכים דרך הסלולרי שלהם כל הזמן.
אפילו אם אקח לה את המכשיר הנייד ולא אתן לה לגלוש באינטרנט בבית היא תצרוך את התוכן הזה דרך חברים, הרי הילדים מחוברים כל הזמן הם קיימים בעולם של כאן ועכשיו, מספיק שהיא תהיה עם חברה והן יצפו בזה יחד.
מצד אחד אני רוצה לאסור עליה לצפות בזה כי כשאני ראיתי היית מעט המומה איך קיים וידדאו כזה אבל מצד שני אני לא רוצה להגביל אותה. היא גם לרוב יודעת שהיא לא אמורה לצפות בדברים מיניים מדי או אלימים או פרובקטיביים.
אני גם לא רוצה לייצר אצלה אנטגוניזם כלפי, כרגע מערכת היחסים בינינו מאוד טובה ואני לא רוצה להרוס את זה.
האם להעיר לה על זה? כיצד להסביר לה בכלל את הבעיתיות בקליפ הזה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות