היי, אני בכיתה ז', וכמעט בטוחה שאני אוהבת בנים וגם בנות. קיבלתי עזרה מאחותי הגדולה וזה עזר אבל לא מספיק.
אצלי בשכבת ז' יש "זוגות" אבל לא באמת, כי אנחנו בגיל שבו רק מדברים בפגישות.
אני רוצה בן זוג כל כך ואני כל הזמן מנסה להיראות טוב ליד בנים. אני קצת נמשכת לשני בנים מהשכבה אבל לא ממש מראה את זה כי אני לא יודעת איך, וגם יש כאלה שבכיתה ז' עוד לא מוכנים לזוגיות. זה מוזר שאני נמשכת לבנים שאני לא מכירה בכלל? שאני רואה איך הם מתנהגים וחושבת שהבנתי את האישיות שלהם? אני אפילו לא יודעת את השם שלהם! כשאני חושבת על איך יהיו יחסים מיניים בעוד כמה שנים, אני מוגעלת מהמחשבה על בנים, אבל ממש רוצה שזה יקרה לי עם בת כי גוף נשי מושך אותי יותר.
ויש לי חברה טובה שפשוט לפעמים אני רוצה לנשק אותה... תמיד כשאנחנו רוקדות במסיבות. הסיבה לכך היא שאנחנו ממש שמחות במהלך הריקוד ומסתכלות אחת לשנייה בעיניים, ופתאום יש לי את הדחף לנשק אותה, בפה. ואני אחר כך מבואסת בזמן המסיבה כי אני יודעת שאני אף פעם לא אזכה לנשק אותה.
יש ילד שלפני שלוש שנים נפגשנו וזה נקרא "פגישות" ואיבדנו קשר כי לא היינו יותר ביחד בחוג שבו הכרנו, והוא גר לא יותר מידי רחוק ממני ואני ממש מתגעגעת אליו ותוהה אם נוכל להיפגש שוב. איך לדבר איתו כשאתקל בו?
אני חושבת שאני מנסה להשיג חבר על ידי לעשות רושם טוב, אבל אני בעצם יודעת שזה לא עובד. לא יעבוד לי לחכות למישהו שיתחיחיל איתי. אבל אני לא יכולה פשוט לבוא אל מישהו והתחיל איתו כי אני חושבת שתהיה שתיקה מביכה ושהדיבור שלי יהיה מאולץ. אני גם לא יכולה לומר שאני אוהבת גם בנות כי אז בנים יתרחקו ממני יותר אם זה אפשרי, והחברות שלי גם יחשבו עליי דברים מוטעים.
אני שונאת לחכות ולא יודעת מה לעשות.
העמסתי מלא מידע פה ואם הייתה לכם סבלנות לקרוא את זה אז כל הכבוד, תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















איגיAsk
כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

































2026