קודם כל,חשוב לי לציין שהכל פה אמיתי ושום דבר אינו טרול.
אני בן 18 שחולה כבר כמעט שלוש שנים במחלת מעיים קשה מאוד שמקשה עליי לחיות מאוד ולאחר המון טיפולים ותרופות היא קצת השתפרה והרופאים אומרים שלא בטוח שאמשיך לחיות אחרי גיל 22. אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות קעקוע אבל בארץ יקר מאוד ואני לצערי לא יכול לעבוד ולממן את זה,והם מתנים לי את זה בתור תנאי (שעליי לממן את הקעקוע בעצמי,בהיותם יודעים שאיני יכול) ולא מזמן הם הזמינו לנו חופשה לרומניה.
סגרתי איתם שאני עושה קעקוע ברומניה ויהי מה ואף דיברנו על זה מספר פעמים והם נתנו לי את המילה שלהם. מפה לשם,הם קנו לי בגדים ושוקולדים ושאר דברים שבסוף יוכלו להגיד ש״אין להם כסף״ (למרות שיש להם בוודאות) ואני לא יכול לעשות קעקוע.במקום ללכת למקעקע שנמצא כ500 מטר מן המלון הם העדיפו לקחת אותנו למסעדה הכי יקרה ברומניה (!!!).
חשוב לי לציין שאחד הדברים שתמיד רציתי זה קעקוע,בארץ המחירים הם גניבה ופה המחיר הוא שישית מהארץ ולכן הדבר נראה לי משתלם. חשוב לי לציין שאין פה שיקול דתי כזה או אחר עקב העובדה שאני אתאיסט והם מסורתיים ושאלתי מספר רב של פעמים והם בסדר לגמרי עם זה (הם גם הבטיחו לי לא פעם שאהיה בן 18 הם יקחו אותי לעשות קעקוע וכמובן שזה הכל שקר וכזב) ואני ממש לא יודע מה לעשות.
ההורים שלי בכלל לא מאמינים ברופאים ובבתי חולים ולטענתם זה בכלל פסיכולוגי והמחלה הזאת היא שטות גמורה למרות האזהרות החוזרות והנישנות של הרופאים,והם אף טוענים שהיה להם את המחלה בילדות והיא עברה להם למרות שהיא כרונית וחשוכת מרפא.
בקיצור,אני מחפש דרך להחזיר להם באותו מטבע או לכל הפחות לגרום להם לתת לי כסף לקעקוע בארץ.
אם מישהו מכיר מקעקע טוב שמוכן ללכת לקראת אדם חולה,אני יותר מאשמח.
אני אוסיף הערה קטנה,יבוא היום ואתם תהיו הורים לילדים - תקשיבו לילדים שלכם ! ההורים שלי הם זוג קרייריסטים שחושבים שכסף הוא הכל ולא מוכנים בכלל לשמוע אותי או את אחי ו/או אחותי. אני אולי לא אחיה עוד הרבה שנים אבל תדאגו לשמוע את הילד שלכם,תלמדו אותם שבריאות חשובה מכל דבר אחר בעולם ושכסף הוא רק אמצעי,הייתי נותן הכל בשביל להיות בריא,לא רוצים לגייס אותי לצבא,החברה שלי עזבה אותי אחרי שנתיים של זוגיות משגעת וכמובן העיפו אותי משני תיכונים כי לא הצלחתי לתפקד,אני בתיכון לילדים בסיכון ואני חכם מאוד אבל לצערי לא יכול לשמור על מסגרת תקינה. ביום שתבינו שהילדים שלכם כל כך כמהים לשמוע ממכם,ההורים,מחשבות ועצות תבינו שכסף הוא לא פקטור בכלל,ושלהיות הורים טובים לא עולה כסף אבל שווה זהב.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות