יש לי חבר כבר כמה שנים.
הוא בן אדם חברותי מאוד ומסתדר עם כולם, הוא מסוג מהאנשים שכולם אוהבים, חבר של כולם כזה.. כשמטיילים ביחד ברחוב הוא אומר שלום לחצי עיר וכ"ו.. ואני פשוט שונאת את זה.
עם כמה שאני אוהבת אותו, זו תכונה שלו שלא אקבל לעולם.
כשזה מגיע להתנהגות בחברה אנחנו ממש שני עולמות שונים לחלוטין. מה שהכי מפריע לי שהוא חברותי גם עם בנות. לא רוצה. לא רוצה שיאהבו אותו. לא רוצה שידברו. לא רוצה שיצחקו מהבדיחות שלו. לא רוצה שיהיה דיבור בינו לבין נשים מעבר ל"היי".
תמיד היתי טיפוס קנאי ואני כל הזמן אוכלת סרטים גם כשאין לי סיבה הגיונית לכך.
בהתחלה היתי מעירה לו הרבה בנושא, זה הוביל לשלל שיחות שבכל אחת מהן הוא כעס עלי בגלל שאני "מקנאה משטויות, את לא סומכת עלי, ילדותית"..
הפסקתי לריב איתו בנושא אז לאחרונה פיתחתי "שיטה" שגורמת לי להרגיש יותר טוב אבל בו זמנית אני מפחדת שאם אמשיך ככה זה יכול להתפתח מעבר, לגרום לי (או לאחרים) לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות.
אני לא כל כך יודעת איך להסביר את זה במילים, ההתנהגות של חבר שלי, גורמת לי לרצות "לנקום" בו. אני מוצאת את עצמי מפלרטטת עם גברים אחרים וזה גורם לי להרגשה טובה, להקלה.
ני יודעת שאני עושה דבר שאסור לי לעשות, וזה שבן זוגי אדם חברותי לא נותן לי את הזכות ללכת ולהתנהג ככה בחברת גברים אבל אני לא יכולה להפסיק. אני אוהבת את זה שאני "מחזירה לו", ואת האמת שאני גם אוהבת לשגע גברים, לראות אותם מתגרים ממני.
אני לא נותנת לאף אחד לגעת בי. אפילו לא חיבוק. לא כמו חבר שלי, שאפילו לקוחות בעבודה זוכות לחיבוק. חיבוק מגבר שהוא שלי!
מה שאני מנסה להגיד זה שאני פוחדת שמרוב הטיזינג שאני עושה לגברים בסוף יאנסו אותי או משהו כזה. כבר קרה כמה פעמים שגברים הרשו לעצמם יותר מידי..
זהו בגדול. רציתי לדעת מה דעתכם על כל הסיטואציה ומה אתם ממליצים לי לעשות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות