שלום , אחרי הרבה התלבטויות ושכנועים מצד חברות שלי, אני מתיעצת איתכם.
אני לא יודעת כבר מה לעשות. אני בזוגיות עם בן זוגי כבר 10 שנים + ילדים. בסה"כ הקשר סביר +
יש כבוד הדדי תמיכה 1 בשני ועוד. חשוב לי שיהיה לו טוב, משערת שגם הוא מרגיש ככה.
העניין הוא כזה... תמיד היו לנו תקופות רגועות אבל כמובן שגם תקופות שמרגישים את המתח באויר. חוסר שביעות רצון ועוד. לדוגמא פערים ברצון לקיים יחסי מין, אופי שונה, שוני בחינןך ילדים.
הקטע שאני באמת.מנסה להיות בסדר ולהתחשב, אני רוצה שיהיה לנו טוב יחד.
מצד שני רגישה שדברים לא תמיד זורמים. ואני דואגת כשיש ימים כאלו..משערת שעדיף לדבר וללבן כמה שיותר, מצד שני אני ממש נלחצת ונאטמת כשיש ויכוח וטענות נגדי ... מה לעשות כדי להתחזק ולא לחשוש מחלוקי דעות? איך לגרום לו להבין שגם אם אני עושה דברים אחרת - זה לא סיבה לכעוס עלי? ולהתרחק?
זה בסדר שגם יגיד דברים שמפריעים לו - אבל מתוך הבנה ששנינן אנשים שונים, ויש מצב שגם אם לא מסכימים עדיין אפשר לבוא בגישה טובה ומקבלת.. ןמתוך זה גם יותר קל לקבל את מה שאומר.
איך מצד 1 לגרום לו להבין את זה ושלא יוריד אותי ומצד שני שאהיה חזקה בשיחות.האלה ולא אחשוש לפתןח בשחלה ולברא מה קורה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות