היי, מיה בת 16, כיתה י׳.
הכל התחיל כשהייתי בחו״ל בניו יורק עם אמא שלי, באמת סתם הסתובבנו ברחוב וסוכן דוגמניות גילה אותי וביקש ממני פרטים, ושאל אם הייתי רוצה לדגמן מה הגובה שלי וכו׳.
יצרתי איתו קשר צילמו אותי ושאלו אותי שאלות, ואז התחילו לסדר לי עבודות. אני טסה המון פעמים לחול בעיקר לאירופה וניו יורק והייתי בהמון מדינות לא מזמן בגלל שבוע האופנה.
אני אוהבת להעלות תמונות לאינסטגרם שלי על המסלול או סתם צילומים, בחיים לא חשבתי שאני אגיע למקצוע הזה או שאני מתאימה לו מאוד אבל כן הגעתי וכיף לי להציג זאת באינסטגרם שלי כי התגובות והאהבה שיש מעלה לי מאוד את הביטחון.
חברות שלי פחות אוהבות את זה. טוענות שאני משוויצה ומנסה למשוך בנים ולקחת את החבר שלהן. מה שממש לא נכון.
פשוט אין לי חברות בנות כרגע, כל החברים שלי הם בנים ובנות לא רוצות להתקרב אליי.
הייתי כל כך נחמדה וטובה לכל החברות שלי וכשהתחלתי לדגמן הם פשוט פיתחו כלפיי שנאה, למרות שאם אני חושבת על זה עכשיו גם לפני שנכנסתי לעולם הדוגמנות הם לא מאוד חיבבו אותי, כנראה בגלל המראה החיצוני שלי שמשדר משהו.
מאוד קשה לי, יש ימים שאני לא רוצה ללכת לבית ספר ורק להישאר בבית כי אני תמיד נמצאת עם חברים בנים פשוט כי אין לי חברות בנות ואני רואה כשאני עם הבנים איך הן מסננות מהפה שלהן מילים כמו זונה או פרוצה.
אני חוזרת בוכה כל יום הביתה וכשאני מגיעה לצילומים מאוד קשה לי לזייף את העצב שלי וזה פוגע לי בעבודה..
בבקשה תעזרו לי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות