הי שלום לכולם אני בן 55 ויש 4 בנים גדולים הקטן בן 15 אנחנו נשואים 30 שנה הקמנו משפחה לתפארת .
המשבר וחוסר האימון בני לאשתי התחיל לפני 5 שנים נכנסה לעבוד במשרד כעצמאית כבר אז כשהתחילה לעבוד שם היה לה מנהל איש נשוי שלמד אותה את העבודה וגם נתן לה לגלות את ההצלחה והכסף. ואני לא הייתי רדום התחלתי להרגיש שהיא משתנה בהתנגדות שלה כלפי וכלפי הבית בכלל. ופעם אחת היה מספיק לי לפגוש את הבוס ולא בא לי טוב ובקשתי מאשתי לסיים את העבודה שם אם היא מעוניינת לשמור על הבית. היא גם הבינה שאני חושד בו ואמרתי לה את זה.
בנתיים עברו 5 שנים עבדה במשרד ליד באותו תחום הנד״לן הזוגיות במשך הזמן הזה לא היה משהו ואפילו התחלתי להרגיש שאן לי משיכה אלאה לא יודע להסביר את זה עד שממש הרגשתי שאן לי מה לעשות איתה יותר רק מריבות .
והחלטתי שאני עוזב את הבית ופתאום מה אני מקבל מחוקר פרטי התכתבויות על סקס ואהבה ובייבי ולוויו וגם הקלטה שהיא מתוודה ביחד אם אתו בוס שהיה מלפני 5 שנים על אך היה לך אתמול אתי נהנתה וגם מייעץ לה מה לעשות ואך לפעול נגדי ולהמריד את הילדים נגדי .
יש לציין שאנחנו רק פרודים והוא נשוי עכשיו מה היא חשבה לעצמה שזה לא יתגלה למעשה היא סגרה את כול התקופה של חמש שנים קודם שמה שחשתי זה בדיוק . חברים יקרים זה לא נעים ורצתי לשמוע את דעתכם בעניין מה אתם הייתם עושים במצב כזה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות