שלום
אני כותבת בשמי ובשם משפחתי שמאוד זקוקים לייעוץ לגבי דוד שלנו .
אותו אנחנו רואים אחת לשבועיים , הוא פרסי בן כ60 גר בבית מול הים (מציינת בכוונה את הפרטים הקטנים) הבעיה שהוא אוהב להתמסכן וזה מאוד מפריע לנו.
יש מלא סיטואציות שיושבים לאכול יחד ארוחות משפחתיות ואנחנו כל הזמן קוראים לו שיבוא לאכול איתנו ואז מתחיל 10 דק של שכנועים שיצטרף והוא בטענה שהוא "לא רעב" או אכל בבית , כמובן שתמיד זה נגמר בכך שהוא בא לאכול או גרוע מכך אוכל בסתר, כשאנחנו לא נמצאים או לפני שאנחנו באים (הוא ישן אצל סבתא שלנו אחת לשבועיים שהיא חמתו ואנחנו באים לבקר אותה )
מלא פעמים הוא מבקש מסבתא שלנו שהיא קשישה בת 80 לקנות לו ערק או אוכל בקופסאות לפני שאנחנו באים כמובן, ואנו שמים לב שכשהוא הולך הביתה הוא מכניס את הקופסאות אוכל לתיק באמונה שאנו לא רואים .
אפילו כשאנחנו רוצים לנסוע לטיול או לחופשה הוא ישר מתמסכן שהוא לא בא והוא לא נהנה ומיותר לציין שהוא בא בסוף וכל החופשה זה להתחנן שיאכל, או יטייל איתנו.
עוד סיטואציה שסבתי לקחה מטפלת והיא רצתה להחביא את כל התכשיטים שלה ופשוט היה מקרה שהוא הכניס טבעת לכיס כשאנו רואים את זה, אחכ ששאלנו במכוון היכן הטבעת ובלי בושה הוא הוציא מהכיס בטענה שזה היה נראה לו טבעת פשוטה הוא פשוט אהב את זה שזה בצבע כחול לעין הרע .
השיא היה שהיה לנו אירוע של אחד מבני המשפחה והוא אכל באירוע אחר שהיה ליד כדי שלא נראה אותו אוכל או שהוא "התבלבל"
ציינתי את זה שהוא פרסי מכיוון שבמשפחתנו יש מנטליות כזו שאנחנו מודיעים למשחקים אבל בכל זאת מתחננים שיבוא , יאכל או כל דבר אחר .
הוא סוחט מכל המשפחה רחמים ואנחנו חסרי אונים כבר,יש עוד מלא סיטואציות אך אלו עיקרי הדברים, אתם חייבים לעזור לנו מה לעשות על מנת לסיים את הפרשה הזאת?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות