שלום ותודה לכל העוזרים, היום בבית הספר החבר הכי טוב שלי ביקש שאבוא איתו לסיבוב ואמר שיעשן, הוא אומר דברים כאלה כל הזמן אבל אז נשבע לי שהוא לא מעשן ולעולם לא יעשן, היום גם חשבתי שהוא צוחק, אבל אז פתאום הגענו למחששה סודית בתוך בית הספר שלנו. ממש נבהלתי כשזה קרה, הייתי בשוק ופחדתי משאר הילדים שהיו שם ולא היה לי מושג שהם כאלה, הוא פשוט לקח מהם סיגריה והתחיל לעשן, פחדתי לעצר אותו ולהגיד לו את מה שאני אומר בדרך כלל מולם, אז פשוט עמדתי שם וראיתי אותו מעשן, אני מרגיש ממש רע שלא עצרתי אותו.
אחרי זה ממש צעקתי עליו והתברר שזאת לא הסיגריה הראשונה שלו, הוא כנראה כבר מכור(אני מניח שהתחיל לפני כמה חודשים). סיכמנו שנדבר והוא יספר לי על כל מה שיושב לו על הלב. אני ממש דואג לו ורוצה לעזור לו להפסיק, אבל אני לא יודע מה לעשות, לפנות למחנכת? למנהל? להורים שלו? איש מקצוע? אני לא יכול פשוט לתת לו לשקוע בזה, אני יודע שהוא בעיקר מושפע מחבר אחר שלו משם שמתברר שגרר אותו לזה, אבל רני יודע שהוא לא כמוהו, הוא עושה את זה כי הוא בתקופה קשה וכרגע לא אכפת לו מהעתיד. בבקשה תגידו לי איך לעזור לו להפסיק.
חוץ מזה אני גם בדילמה אם לדווח על המחששה ושאר הילדים, אנחנו בבית-ספר טוב יחסית אז אני יודע שידברו איתם, אבל אתם חושבים שבאמת יטפלו בזה? לפנות למנהל? להתייעץ על הכל עם המורה?
תודה רבה לכל מי שקרא ויעזור, אני ממש צריך הכוונה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025