אני כבר נמצא במשטרה צבאית חמישה חודשים אחרי טירונות ארוכה וקורס ארוך ובסופו של דבר הגעתי למצ''ח.
חשוב לי לפני הכל לומר שאני אכן מחפש תפקיד משמעותי ואני מאוד חושב על לצאת לקצונה.
הנתונים שלי הם קבא 56 דפר 90 ופרופיל 64.
אני חייב לומר שדיי נפלתי בקטע של משטרה צבאית בגלל שלפני שהתגייסתי קיבלתי מיונים למודיעין שהקפיאו לי המון מיונים נוספים לתקופה ארוכה מאוד ובסופו של דבר לא התקבלתי למודיעין אז זה דיי דפק אותי.
אחרי בקשה שלי קיבלתי גם מיונים למקצועות המחשב של תקשוב ואכן קיבלתי ראיון אך מכיוון שלא יכלתי להגיע באותו יום הם פסלו אותי.
מפה לשם עמדתי באוויר בלי לקבל עוד מיונים ובלי כלום, פניתי למיטב לשאול מה קורה עם מיונים והם אמרו שאין יותר ואני אצטרך לחכות לשיבוץ.
חודש לפני הגיוס שלי קיבלתי הודעה ששובצתי למשטרה צבאית, אמרתי ננסה ועכשיו אני מתחרט על כל רגע...
היציאות מאוד קשות של 11-3 ואני עוד נחשב ג'ובניק, התפקיד עצמו שאני נמצא בו כולם אומרים שהוא תפקיד מעולה ושכדאי לי להישאר אבל אני עוד מאז הקורס לא ידעתי אם אני בכלל רוצה להיות במצ''ח ובכל זאת המשכתי כנראה כי כנראה רציתי להוכיח לאחרים ולעצמי שאני מסוגל אבל עמוק בפנים אני לא יודע אם בכלל בא לי את התפקיד.
אני לא יודע מה לעשות אני בדיכאון מטורף ובחוסר מוטיבציה ענקי, אני לא מתחבר ממש לאנשים בבסיס ובאמת קשה לי.
אני נפגש עם פסיכולוג בזמן שאני בבית והמפקדת שלי הציע לי לראות קבן.
אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בקצונה לכן אני פוחד לדבר עם הקבל בכנות על הבעיות שאני חווה. (כבר עשינו פגישת היכרות)
אני באמת לא יודע מה לעשות....
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות