היי חבר'ה,
אני בת 34, עובדת בחברה גדולה ותחרותית. הסיפור שלי מתחיל לפני כחודש וחצי אז "הושאלתי" למדור אחר בחברה שם שהיתי מס' ימים. בזמן שהייתי שם אחד מעובדי החברה, אותו הכרתי 5 שנים רק דרך הפייס, יצר איתי קשר בהודעה כתובה לפייס, וכתב לי שלא זיהה אותי בכל ימי השהות שלי במחלקתו, אלא רק לקראת עזיבתי.
עוד באותו יום הוא הזמין אותי לקפה, ומאותו רגע לא הפסיק להתלהב. לאחר כל דייט יצר קשר טלפוני, החמיא לי על המראה (לטעמי הוא יכל להיות יותר מעודן והערתי את תשומת לבו לנושא) וכן הלאה. אני זרמתי.. בדייט השלישי היינו יחד, ומשם והלאה הוא ביקש שאקח מפתח לדירתו, שהוא יפנה לי ארון, הזמין אותי למפגש חברתי עם חברים וביקש שאפגוש את משפחתו.
העניין הוא שאני עובדת חדשה בחברה, והייתי מבקשת ממנו לא פעם עזרה/הסברים בטקסט או בטל', בדר"כ בשעות הערב. לאחר 3 שבועות בערך, שהתחלתי לפתח איזה שהוא רגש, הרגשתי שההתלהבות שלו דועכת והוא גם הגדיל ואמר לי שיש בינינו הבדלים בתפיסת החיים, למרות שהבסיס טוב, וההתלהבות שלו ירדה.
הוא הוסיף שהיחסים הקצרים בינינו הם כמו קרוסלה של למעלה למטה וזה מפריע לו.
במהלך הקשר הקצר הוא היה עסוק ולא היה מדבר איתי לפעמים יום שלם, שהלנתי על כך מס' פעמים הוא בסופו של דבר הסביר לי שהוא לא יכול לעשות לי כל היום פוצ'י מוצ'י (הוא לא דיבר איתי 12 שעות רצוף!).
ניסתי להתקשר אליו... והוא אמר שלא נוח לו להפגש ונתק.. פנה אליי למחרת בטקסט.. ומאותו רגע טפטופים של טקסטים שהוא מתגעגע, קורא בשמי ולא מתקשר במשך ימים. כשכבר דיברנו קולית הוא ביקש שאספר לו על גברים שאני יוצאת איתם ואולי נשאר ידידים... ושהוא לא יודע, ושנכנסתי לו ללב...
במסגרת סוף ההתנהלות המוזרה הזו, ביקשתי את עזרתו לצורך עניין טכני פעוט, הוא השיב שיעשה זאת למחרת וחיכיתי לאינפו' בנושא, שבוששה להגיע למרות הבטחתו.
הסרתי אותו מחברי הפייס ומאותו יום לא דיברנו. (שבועיים).
לפני זמן קצר פגשתי אותו בכנס בחברה, הוא לא עמד חזיתית אלא מרוחק בצד, והיה לי הרושם שהוא ממתין שאתקרב כדי לברך אותי לשלום. העניין הוא שאני פגועה, נתתי בו אמון שהוא גבר/בן אדם נורמלי והוא התנהג כמו אידיוט, אז פשוט לא הפנתי מבט אליו ולא עצרתי מהליכתי, אלא המשכתי עם זרם האנשים ליציאה.
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן??? מה הלך המחשבה של הבן אדם?
והאם נהגתי בתבונה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות