יודע שנהוג שאנחנו הצד שנרגיש נעלב ומושפל אבל כשאני חושב על זה , זה די מצחיק להתמודד עם אנשים עד כדי כך ילדותיים וכיף גם לספר על הטמטום שלהם .
סתם סקרן לראות עם מה אנשים אחרים מתמודדים ..
לא מזמן הכרתי בחורה בת 31 ובפעם הראשונה בחיי התכוונתי לצאת עם מישהי שיותר מבוגרת ממני כי אני באמת רוצה משהו רציני אז גיל לא מגבלה .
בקיצור... , דיברנו והיא אפילו זו שהציעה להיפגש ולמרות שהיא גרה רחוק (אבל עובדת קרוב) הסכמתי שאני אסע אליה ...
משם הכל יפה , מגיע היום של הדייט והיא אומרת "תשמע לא נעים לי שתסע כל כך רחוק , בו ניפגש מחר או מחרתיים" ,
אני מבסוט ואומר "מדהים בחורה מתחשבת זה חדש לי ..." ,
מגיע היום של הדייט ..... "תשמע אני קצת שפוכה בו נקבע מועד אחר"
מחכה שהיא תתקשר ובסוף לא חוזרת אלי אז אני ממשיך הלאה , אח"כ ברגעים של חולשה שלי מבחורות אחרות סתם שלחתי לה הודעה "אשמח בכל זאת לראות אותך ואם לא מעוניינת , זה גם בסדר..."
היא הגיבה אחרי שבוע ושהיא מאוד תשמח לראות אותי , פשוט היא נפצעה באצבע של הרגל ולכן לא תוכל לראות אותי עד שתחלים ...
שתבינו היא בחורה בת 31 , אני אומר לה בפירוש "את לא מעוניינת תגידי וזה בסדר" והיא האכילה אותי 3 פעמים שקרים ובפעם השלישית אפילו "פצעה" את עצמה .
מה ההתחמקות הכי מגוכחת אצלכם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות