אני יוצא עם חברה שלי כבר מעל לחצי שנה, כמו כל זוג היו לנו כמה וויכוחים ורגעים קשים אבל לא משהו משמעותי מידי אבל יש תחושה אחת שהתמידה בי כל פעם מחדש.
היא לומדת עכשיו בדרום ואני עובד בצפון מה שבעצם אומר שכל יום ראשון היא יורדת דרומה עד יום חמישי ואני נשאר לעבוד, לאורך הקשר שלנו קרו הרבה מקרים שהיא נתנה לי תחושה כאילו היא נהנית הרבה יותר בלעדי ולא מוכנה לשתף אותי במה שהיא עושה.
כשהיא חוזרת הביתה לסופש היא כמעט ולא רוצה לצאת ורק רוצה להישאר בבית ולשרוף את הזמן והרבה פעמים כשאני אומר לה שאני רוצה לצאת בסופש היא מתנהגת כאילו אני מכריח אותה ואומרת לי דברים כמו "אני יוצאת הרבה אחרי הלימודים ככה שאין לי כוח לצאת גם בסופש", אני יודע שיש לה קבוצת חברים בדרום (בנים ובנות) שהיא יוצאת איתם וכשהיא יוצאת איתפ נשמע שהרבה יותר כיף לה היא יוצאת היא משתכרת היא הולכת לים וכשזה מגיע לסופש הרבה פעמים כשאנחנו יוצאים עם חברים שלי ושלה היא פשוט שותקת חצי מהזמן ולא זורמת או כייפית במיוחד.
זה מרגיש לי לפעמים שהרבה יותר כיף לה לצאת בלעדי, כאילו אם אני שם זה מוריד לה איך שהוא.
אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה אני לא גבר חלש אני אומר לה את דעתי ומעמיד אותה במקום כשצריך אבל זה פשוט משהו שלא משתנה, מה אפשר לעשות עם דבר כזה בכלל?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות