היי אסק פיפל.
אני עולה לכיתה ט', ומאז תחילת כיתה ז' אני רואה לפחות פעם בשבוע מישהו מבית הספר שלי. אין לי יותר מידי מושג מי הוא. אני יודעת שהוא גדול ממני בשנתיים, אני יודעת איך הוא נראה (מן הסתם) ושמעתי אותו מדבר כמה פעמים.
אני מוצאת את עצמי חושבת עליו המון בלי שום סיבה הגיונית. כל הזמן. הוא נראה כמו אדם מדהים ששווה להתחבר אליו, מהסוג המופנם והרגיש ולחלוטין איך שאני מדמיינת את החבר המושלם. ניסיתי למצוא אותו בפייסבוק ובאינסטגרם ובכלל, פשוט למצוא, אבל זה קצת בעייתי כשאני אפילו לא יודעת את השם שלו. אף פעם לא היה לי אומץ לגשת אליו כי פשוט לא ידעתי מה לומר. ("היי, אני צופה בך כבר שנתיים ואתה נראה אחלה.")
אני באמת רוצה לעשות עם כל זה משהו בתחילת השנה, אבל אין לי מושג מה לעשות ואיך. אני יודעת שסביר להניח שהוא שונה מכל מה שדמיינתי ואני בכלל לא מכירה אותו, אבל אני ממש ממש רוצה להכיר אותו. מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025