לפני כשבועיים נפרדתי ממישהו שיצאתי איתו חודש .
את האמת הכל היה מושלם בינינו . הכל הלך חלק, הבעיה היתה שזה הרגיש ממש מהר מידי לשנינו . עצרתי את זה גם כי הרגשתי את זה ממנו וגם כי פחדתי שהוא יעשה את הצעד הזה של "הלחתוך" לפני.. אחרי שעשיתי את זה הוא הבין אותי לגמרי ולא "נלחם" או ניסה ליצור קשר בדרך כלשהית אחרת .
עכשיו אפשק להגיד הוא כנראה ראה אותך סתם כ"סצוץ" והוא לא רצה משהו רציני.
יכול להיות והכל בסדר . פשוט הכל היה ככ פשוט. היה לנו באמת חיבור ככ טוב והיו לנן שיחות פשוט מדהימות . אז סביר להניח שמה ש"הרס" זה שבאמת דיברנו כל יום .. (ולא חמש דקות) ומעבר לזה שנפגשנו כמה פעמים בשבוע, גם ישנתי אצלו ובאמת שהרגיש לי הכי טבעי בעולם ובאמת שהיחס שלו אלי בכללי היה פשוט מקסים ומדהים מכל הבחינות!
באמת שהכל היה טבעי בנינו בהכל, ושנינו נהנינו בקטע שבאמת זה היה מן רגיעה כזאת מהחיים.
זה חסר לי.. אולי שידרתי לו שאני רוצה משהו רציני בהתחלה וזה הלחיץ אותו, וכן זה כי פחדתי להיקשר ולהיפתח אליו יותר מידי. אבל זה היה נטו מהתגוננות ואני ממש לא רוצה עכשיו קשר אינטנסיבי או קשר בכלל.. רק לחזור להיות איתו קצת כי באמת זה עשה לי טוב .
עברו כבר שבועיים ולא דיברנו מאז. השאלה אם שווה לי בכלל "להוריד" מהכבוד שלי ולשלוח לו הודעה? וגם אם כן, מה להגיד שזה לא יראה נואש מידי ? ואם אני פשוט אשלח לו הודעה כנה ואגיד לו את האמת זה ירתיע אותו ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025