היי לכולם ,
אני רציתי שתעזרו לי שתכוונו אותי פחות או יותר איך להתמודד אם השפה אנגלית מאיפה להתחיל ??
אחותי הגדולה אומרת שאני צריכה לקרוא ספרים באנגלית , וכך לאט לאט אוצר המילים שלי התרחב והשתפר .. אבל אני לא מצליחה לקרוא ! וכנירא היא לא מבינה כמה המצב שלי גרוע בזה שאני לא יודעת את אלף בית באנגלית!
אני ממש רוצה לדעת אבל קשה לי להתחיל ,אני לא מצליחה ונסית לקרוא בספר כמו שהיא אמרה אף על פי שאני לא יודעת לקרוא אבל זה לא עוזר זה משעמם אותי לקרוא מהספר כי כול מילה שנייה אני נתקעת וכך איפשר לקרוא סיפור .
אני רוצה להתחיל לדעת כמו החברות שלי ואחותי אבל אני מבולבלת ונלחצת מאוד כי עכשיו אני כבר עולה השנה לכיתה י'ב ואני עדיין לא יודעת כלום . כן אני יודעת שזה בושה .
אבל אני רוצה לעשות בגרות מלאה ! למה לא ? יש לי רצון ! סוף סוף התחלתי להשקיע ולאמין בעצמי אבל עכשיו המקצוע הזה אנגלית .. מורידה לי הרבה ושאני לא יודעת כמו כולם אני מרגישה טיפשה ולא חכמה לא שייכת ולא מבינה וזה מעצבן כי אני כן חכמה וכן רוצה .
אבל לא מצליחה להחזיק מעמד לשבת ולקרוא וזה גם לא מעניין לקרוא כך סיפור!!!!! כבר אמרתי .
אולי אתם תעזרו לי במשהו ? בבקשה תגיבו ! תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025