השבוע קבעתי לדייטים עם 2 נשים , בבקשה אל תקשקשו לי על מצפון , בעיני עד שלא שוכבים זה לגיטימי לגמרי , במיוחד אחרי ששיחקו בך בעבר ובזבזו לך את הזמן.
בקיצור אחת ביטלה לילה לפני , היא כמובן חיכתה שאני אתקשר במקום ליזום ולשלוח לי הודעה כמה שיותר מוקדם.
השניה חושבת שאני יויו , כל הזמן דוחה לזמן אחר (היא זו שמתקשרת וקובעת את המועד ולא אני) -- עד שבסוף התייאשתי ואמרתי לה שאם זה כזה ביג-דיל בשבילה לשבת איתי לכוס קפה אז עדיף שלא נכיר.
אני לא מבין מה הקטע , שתיהן נהנו בשיחות , אחת הציעה שניפגש , השניה הסכימה כשהצעתי אז מה הקטע לחזור צעד אחורה בלי שום סיבה נראת לעין ?
ולמה אני אומר שאין שום סיבה? כי אחרי שקובעים אני לא מתקשר לקשקש , אני מציע לאסוף , אין שום דבר מהרגע שקובעים לצאת ועד הרגע שבאמת יוצאים שיכול להוות סיבה למה פתאום לא .
אין בעיה , מי שלא רוצה לא צריך , אבל למה להסכים כשאת לא רוצה?! למה אפילו להציע בעצמך כשאת לא רוצה .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות