שלום לכולם,
הני בן 29, סטודנט בסוף שנה חמישית ללמודי רפואה בארץ וככל שאני נמצא במערכת הזאת יותר זמן אני פשוט קולט לאט לאט שהמקצוע הזה לא בשבילי. הרבה שעות על הרגליים, לא מתחבר לחומר ופשוט לא מאושר מהבחירה שלי. אני רואה מלא רופאים שחוקים ומתוסכלים וזה עוד יותר גורם לי למרמור על המקצוע. עוד משנים ראשונות התחילו אצלי הספקות והן רק מתגברות עם הזמן.
אני יודע שזה נשמע הזוי שהגעתי עד כאן ומרגיש ככה, אבל אחרי שהשתחררתי מהצבא חשבתי שאני רוצה להיות רופא והאמת שבכלל לא ידעתי מה זה אומר אז השקעתי שנתיים בהשלמת בגרויות ופסיכומטרי ובסוף התקבלתי ולכן אחרי השקעה כ"כ עצומה קשה לעזוב.
קשה להסביר את המקום שאני נמצא בו, שכל העיניים של המשפחה והחברים נשואים אלי וגאים בי על כך שאני עומד להיות רופא, ואחרי כל הכסף והזמן שהשקעתי בלימודים.
אבל מצד שני אני שומע על הרבה אנשים שמסיימים את הלימודים ומחליטים שזה לא בשבילם אז אם אני חושב שהבנתי את זה עכשיו למה ש"אשרוף" עוד שנתיים שאני יכול לנצל את השנתיים האלה ללמוד משהו אחר.
תמיד היה לי טאצ' לכל מה שקשור למחשבים ואני יכול לשבת שעות מול איזו בעיה במחשב ולנסות לפתור אותה ולכן אני שוקל לעזוב ולעבור ללימודי מחשבים כלשהם (סייבר או תכנות).
הדילמה העיקרית שלי היא האם בכל זאת כדאי לפחות להשלים את הלימודים או כבר לעזוב עכשיו? האם נראה לכם בסדר להתחיל ללמוד מחשבים אחרי שאסיים את הלימודים (גיל 32)?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות