חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

היא הציעה לי את עצמה כמתנה, הגיוני שנגעלתי?

רועי בן 20 | כתב את השאלה ב-06/07/16 בשעה 15:09

אני שואל את זה בפורום הזה כי אני לא יכול לשאול דבר כזה את חברים שלי כי הם יוציאו אותי הומו וגם לא ידידות בגלל אותה סיבה.
יש איתי בפלוגה מחלקה מקבילה ששם יש חיילת שהתידדנו במשך הזמן ואנחנו מדברים לא מעט פה ושם. הפכנו להיות אפילו חברים די טובים למרות שנכנסתי למחלקה רק לפני שלושה חודשים. היא סיפרה לי על עצמה, על המשפחה שלה, על החזרה שלה בתשובה, על השאיפות שלה וגם על זה שהיא בכלל עדיין בתולה ומחפשת כבר קשר רציני. אני מצדי גם סיפרתי לה על כל מיני דברים, בעיקר על הילדות שהייתה לי ומה שאני מתכנן בחיים.
אנחנו עובדים הרבה פעמים במקביל בגלל הגדרת התפקיד ויוצא לנו להעביר לא מעט זמן ביחד.
בגלל שביום חמישי יש לי יומהולדת חתמתי חופש והחלטתי לעשות משהו לבד ולתת לעצמי יום מנוחה שבו אחגוג לעצמי ובערב עם חברים. אתמול הידידה באה אליי ואמרה לי שיש לה מתנה בשבילי - היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אהיה הראשון שלה.
אמנם חייכתי ואמרתי לה שזה מחמיא לי ואני צריך לחשוב על זה, אבל בתכלס זה ממש הגעיל אותי. הנושא של הסקס לא מגעיל אותי בכללי, אבל מגעיל אותי שהיא באה ואמרה לי את זה ככה בחצי קביעה כאילו אני כבר מסכים ואני בעצם איזה נואש שצריך לקפוץ עם כל בחורה שתגיד לי שהיא רוצה. ממש לא אהבתי שהיא אמרה את זה ככה והעלתה את זה בצורה קצת בוטה ואני גם לא רוצה לשכב איתה בכלל למרות שכל הפלוגה מנסה להיכנס לה לתחתונים כי היא באמת נראית טוב. אני פשוט לא רוצה לשכב איתה ואני לא רוצה שזה יהרוס את הידידות מצד אחד, אבל אני כן רוצה להעמיד אותה במקום מהצד השני על ההצעה. אני גם לא רוצה שיוציאו אותי הומו כי זה שאני לא רוצה לשכב איתה לא אומר שאני לא נמשך לנשים - לא שזה מעליב, אבל זה סתם מעצבן ואני ידוע שעם חברים שלי אני לא אוכל להעלות את הנושא כי הם יצחקו עליי.
אז איך אני מסרב לה ומעמיד אותה במקום על ההצעה החוצפנית הזאת בלי להרוס את הידידות בינינו?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (21) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות